Ben de para ödemiyorum, derby alıyorum 3 defa traş oluyorum en az. Kafamı kazıyorum, sakalıda uzatıyorum bu şekilde herkes çok yakışıyor diyor
onlar öyle dedikçe berbere ödemediğim ücret geliyor, seviniiyorum 
Ben komşuları dahi tıraş ediyorum, onlarada aldırdım makine. Braun tıraş makinesi aldım, sakalları yanağı bazen canım sıkılırsa sıfırla kafamı komple onunla alıyorum. Benim saçlarım egzamadan dolayı dökülmüştü, 250 lira veriyordum. Berber de çocukluk arkadaşım, derby tavsiyesini o verdi gerek yok kardeşim evde bu şekilde traş ol dedi sağ olsun. Tarif ettiği gibi tıraş oluyorumPandemi zamanında herkes bir şeylerin ustası oldu. İspatlayamam, o' başka![]()
Hocam aynı şehirde olsak david beckham gibi tıraş ederim seni o derece geliştirdim kendimiBir profesyonel dokunması gerekiyor.
Kafatasımın şekli normal olsa traş makinesi ile keserim, jilete bile gerek yok, naturel
En fazla gider kırıkları aldırsam kısa vadelerde az az kestirsem yine 200 TL'nin üstüne çıkmaz.
O zaman bir şey diyemem hocamEdemezsin çünkü kafam yamuk : D
Makine taşa çarpar. Sürekli bileylemen lazımPandemi döneminde ben yine eve berberimi çağırıyordum. O kadar güvenmiyorum, takıntılıyım zaten. Rize'de aynı günde 3 yere gittiğimi biliyorum. Yıllrdır da tek bir kişi var ona giderim. O da ölürse işte o zaman bende ihtisas sahibi olabilirim.
Ooo hocam bir naturel ense tıraşı yapıyorum, çok fena. Ense toplama, sakal tıraşı ve saç tıraşı konusunda bayağı iyiyim. Bir de şekilli makas kullansam var yaEn son 30 Ağustosta traş oldum. Saçlarım uzun daha iyi olduğu için 5-6 ayda bir kestiriyorum belki de . Uzadığında faulleri ve enseyi kestiriyorum yandaki berbere. İlk başlarda 10 tl veriyordum geçen 30 yaptım enflosyana göre şekilleniyor. Yaptığı bir şey de yok hani.
Ben ederim bro, bak yine aynı şehirde yaşamadığımızdan dolayı kaybettinHayatta traş edemem. Kendimi de edemem başkasını da edemem. Pandemi döneminde annem babamın saçlarını falan kesiyordu. Ben yine gidiyordum berbere falan.
Sadece babamın sakal traşını hallediyorum. Ahahahahaha
Tamam ben de kazıyım dedim ki, görende burak özçivit saçlarına sahipOlm ben senin gibi kel değilim. Mis gibi saçlarım var. Ahahaahahah
Allah rahmet etsin. Beni tanıyan herkes iyi ki saçlarını kazıyorsun diyor. Cidden bakıyorum aynada ayrı bir karizma oluyorumRahmetli dedemin saçları öyleydi ya. Benim o kadar gür değil.![]()
150 lira çok iyi fiyatmış ama bence o berberi kaçırma elinde tut, ben berber değilim ama 150 liraya tıraş etmem2024 Aralık ayında İstanbul'da yaşadığım semtte saç 300, sakal 150 TL'ydi. Şu an ne kadar oldu bilmiyorum fakat büyükşehirlerde bu fiyatların üstüne çıktığı kesin. Benim mahalle berberim saç-sakal ikisini 150'ye kesiyor hala.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.