Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

40.000 TL Bütçe ile Tasarım ve Modelleme için Laptop Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre.ulusan06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 346
Benim ilk tercihim Asus olur fakat bu bütçeye en güzel giden bilgisayarlardan birisi HP victus gaming serisi olur. Arkadaşlar mutlaka alternatif modelleri sunacaktır, siz yinede bir bakın: https://app.hb.biz/DTJB4VAVexTR

Benim paylaştığım ile sizin paylaştığınızın arasında, HP’nin i5 12500H işlemcisi daha fazla çekirdek ve izlek ile çoklu görevlerde (ör. render işlemleri) avantaj sağlar. Lenovo’nun Ryzen 7 işlemcisi ise daha enerji verimli.

Ekran kartı her iki modelde de aynı. Ancak Lenovo, AMD SmartShift teknolojisiyle CPU-GPU iş birliğini daha verimli kullanabilir.

Lenovo’nun 32 GB RAM kapasitesi, 3D modelleme, render ve büyük projelerle çalışırken ciddi avantaj sağlar.

Lenovo’nun depolama alanı HP’nin iki katı. Daha büyük projeler ve yazılımlar için avantajlı.

Her iki modelde de ekran özellikleri benzer. Ancak Lenovo’nun IPS panel kalitesi genelde daha üst düzey olabilir.

Her iki modelde de Freedos (işletim sistemi yok). Windows’u ayrıca yüklemeniz gerekecek.

Her ikisi arasındaki fark Lenovo’nun daha iyi olduğunu gösteriyor ve yüksek performans alacağınızı gösteriyor. Biraz daha beklerim derseniz eğer arkadaşlarım mutlaka size alternatif önerilerde bulunacaklardır.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Mesajlar

Son Konular

Tips
Geri