Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Asus N50VN model laptop nasıl hızlandırılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 619
Metinolmetin geçtiğimiz günlerde ram artırımında bulundum, 24GB çıkarttırdım. Video oynatmasına çok büyük etkisi var. Ben bilgisayarımı 2016 yılında almıştım, bu işin kurdu olan adam patlayana kadar kullan dedi.

Bu videoyu daha önce 1080p60'da donarak izliyordum, şimdi 2160p60 seçenğinde akıcı bir şekilde izleyebiliyorum.

4K oyanabiliyorsa, seninki benimkinden iyi. Sistemim: Dell Inspiron 7559 i7 6700HQ 16GB DDR3 GTX960 - 1440p'de fanlar coştu. takılmalı oynatıyor. 2160p'de ise hayat belirtisi yok :)
Ben bilgisayarımdan memnunum ama masaüstü daha çok seviyorum :) ram yükseltmeni tavsiye ederim, 16gb daha atsan içine bayağı güzel olur. Benimki daha önce hiç açmıyordu.

İnternet de çok önemli. İnternet hızlı olsa işlemci de önemli. İşlemciyi geçtik ethernet kartı da desteklemeli vs Fazla sekme açıksa en az 10 yine bu ram ile birlikte internet önemli...
Aslında hepsi birbiriyle entegreli ve hepsi bir araya geldiğinde güzel bir sonuç çıkıyor ortaya. Bulunduğum bölgede VDSL var. Yanımızdaki binada fiber var, o kadar tartışıyorum ben de istiyorum diye ama yerleşim yeri eski olduğundan dolayı çekemiyorlarmış. Neyse 80-100 mbps arası gelip gidiyor, buna da şükür diyelim :)

Biz yeni inşaat diktik. Altyapı paraları da ödendi. Bize de yok 🤣 Hikayeee. 80-100 her türlü yeter ki zaten. Up da en azından 8-15 olsa oh mis...
Aynen upload 15 civarı, idare ediyor beni şikayetçi değilim ama fiber olsa yinede güzel olur. Vdsl çok para ödüyoruz fiber olmadığından dolayı...

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Mesajlar

Son Konular

Tips
Geri