Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

AULA F75

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ArdaC1R4K
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 445
Klavye güzel de hep laptop klavyesini kullandığımdan sanırım benlik değil ya. Yeri geliyor koltukta yatıyorum ya da çantaya atıp kütüphaneye gidiyorum masada falan oynuyorum 900 liraya iyi bu arada arkadaşım da almış fırsat bu fırsat.
Cidden çok güzel klavye, benim ev klavye kaynıyor desem yeridir😀 dizüstü bilgisayarı saymıyorum, onun için ekstra klavyem var, televizyona aldım klavye, bir de fazladan var sanırım onu da yeğenime hediye edeceğim.

Bu arada konu çok güzel olmuş Arda eline emeğine sağlık, aktifliğin daim olsun😀🙏🏻

Bakalım denk gelirse ben de alabilirim, canım çekti. Tıkır tıkır klavye seviyorum. Siyah sarı modeli hoşuma gitti, en sevdiğim iki renk uyumudur :)

Satışı kalkmış herhalde , tr de satanlardan uyguna alınabilir
Türkiye’de dahi pazarı oluşturulmuş, geçtiğimiz günlerde bana sarı sitenin linkini attın baktım da adamlar 800-900 liraya mâl edip 1500-1800 arası satışa çıkartmışlar😀 satabiliyorlarsa helal olsun tabii. Ticareti başarılı yapan kişiyi her daim taktir ederim.

Nisanur harika duruyor cidden, bende de klavye hastalığı var ama fiyatları çok astronomik :)

Bu arada yayın yaptığın kanalların tanıtımını konu açarak yapabilirsin, uzanan kol bizlerden olsun; destek olmayı çok isteriz.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri