Sosyal medyadan sonra kalanlar belli
benim beğendiğim projeler;
forum.shiftdelete.net
techolay.net
www.technopat.net
forum.pchocasi.com.tr
yerliotomobil.com
teslaforum.com.tr
www.renaultfanclub.com
hayvanlar.com.tr
www.hatalar.com
ShiftDelete.Net Forum - Türkiye'nin en iyi teknoloji forumu
ShiftDelete.Net Forum
forum.shiftdelete.net
Techolay Sosyal
Teknoloji haberleri, oyun haberleri, akıllı telefon haberleri, ürün incelemeleri, PC ve konsol dünyasından gelişmeler teknoloji forumu Techolay Sosyal'de!
Technopat Sosyal
Teknoloji hakkındaki bütün sorularınıza Technopat'ta cevap bulacaksınız.
PC Hocası Forum
Teknoloji ve İnternet konusunda özgün Pc Hocası forumu. Donanım / Yazılım sorunları gibi durumlarda yardım, kampanya ve indirimli ürülerin paylaşımını yapılmakta.
Yerli Otomobil
TOGG Forum: Yerli otomobil haberleri, elektrikli otomobil gelişmeleri, kullanıcı yorumları ve teknik incelemeler, sitemizde sizleri bekliyor!
yerliotomobil.com
Tesla Forum
Tesla Forum : Türkiye'nin ilk ve tek tesla forumu. Tesla araçlar hakkında destek, model fiyatları, tesla teknik servis, tüm elektrikli tesla modelleri ve daha fazlası.
Renault Fan Club | Renault Araçları Forum ve Destek Sayfaları
Renault Fan Club, Renault Megane, Renault Clio, Renault Fluence Forum ve Destek Sayfaları
www.renaultfanclub.com
Türkiye'nin Rakipsiz Hayvanlar Forumu | Hayvanlar Forum
Evcil Hayvan Forumu - Platform hayvanlar forumu olarak anılır. Hayvanlar Forumu Dünya üzerinde yer alan tüm Hayvanlar'ı bulabilir. Aklınıza takılan tüm soruları sorabilir ve anında cevabını alabilirsiniz.
hayvanlar.com.tr
Hatalar Forum
Yazılım, teknoloji, donanım ve oyun hatalarına pratik çözümler bulun. Hatalar.com'da uzmanlarla sorunlarınızı paylaşın, çözümleri öğrenin ve bilgi birikimlerinizi toplulukla paylaşarak diğer kullanıcılara yardım edin.