Karadağ maçında öyle deme geçerli bir bahanemiz vardı, saha kötüydüSon oynanılan Karadağ ve ilk Galler maçındaki halimizle hiç bir şey yapamayız. Averaj takımı haline getirirler bizi.
Orası öyle ama sosyal medyada çok fazla bu bahane dönüyor, kimse kötü oynadığımızı kabullenmiyor.Saha onlara da kötüydü, uzun toplarla mis gibi oynadılar.![]()
Galatasaraylı değilim, daha öncede söyledim ama Fatih Terim gaz verme konusunda ve strateji yapma konusunda çok iyidi. Birçok kişi sevmeyebilir, hatta ben bunu yazıyorum diye tepki gösterenlerde olabilir fakat bana göre gerçek budur.ABi tamam saha kötü ona lafım yok. Saha kötüyse pas oyunu yapmayacaksın. Koyacaksın ileriye uzun forvetini (Enes olabilir) uzun toplarla gol atmaya bakacaksın. Onu bile akıl edemiyor herif ya.
Bence halt etmişHocam Pirlo'nun kitabında "Fatih Terim futboldan değil, sadece bağırmaktan anlıyor" dediği aklıma geldi.
Adam her şeye muhalefet, arkadaş sen galatasaraylı değil misin?4 senelik hazır kadroyla, hazır taktikle herkes şampiyon olur. O zamanda oyuna müdahele edip kazandırdığı kaç sayısı çok azdır.
Ben burada galatasarayı övsem, gs beğenmek zorunda mıyım derdin demi hadi hadi inkar etmeGalatasaray'lıyım da Fatih Terim'i beğenmek zorunda mıyım yahu?![]()
Durduk yere öldük iyi mi?Galatasaray'ı sevmeyen ölsün ahahahahhaha
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.