Aslında elindeki site güzeldi kardeşim, gayette ideal. O benim hoşuma gidiyordu neden alternatif bir şey düşünüyorsun ki?
Eğer daha iyi bir domain bulursam yine söylerim sana ama bence bahsettiğin tarza senin domainin oldukça iyi.İyi mi diyorsun abi, proje baya iyi gidiyor şu an acaba daha iyi bir domain bulabilir miyim diye aklıma geldi.
Buldum bile, özel mesajdan attım. Düşüncelerini buraya yaz.tamamdır abi, sıkıntı yok sürekli sayfa açık bakınıyorum neler var ahahah
Rica ederim kardeşim ne demek, domain araştırmasını severim; bilirsin huyumuAbi takip edeyim ben o domaini, projemi destekleyici çok güzel bir alt proje hazırlayabilirim. Emeğine sağlık teşekkür ederim.![]()
Aslında aklıma absürt bir domain geldi. Mektebe Götürmektepli.com![]()
Kesinlikle, dediğim domaini alırsa eğer onun üzerinde proje yapar yoksa bu domainde çok sağlam.Bence aşırı iyiymiş domain. Gerçekten güzel bir çalışmayla inanılmaz bir proje olur.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.