Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Öğretmenlerle ilgili domain arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Masar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 460
Aslında elindeki site güzeldi kardeşim, gayette ideal. O benim hoşuma gidiyordu neden alternatif bir şey düşünüyorsun ki?

İyi mi diyorsun abi, proje baya iyi gidiyor şu an acaba daha iyi bir domain bulabilir miyim diye aklıma geldi.
Eğer daha iyi bir domain bulursam yine söylerim sana ama bence bahsettiğin tarza senin domainin oldukça iyi.

Eğer sağlam bir keyword veya jenerik denk getirebilirsem mutlaka haberdar ederim sana. Buradan özel mesaj atarım ama numaradan yazmam, varsa yoksa teknoloji forum :D

Abi takip edeyim ben o domaini, projemi destekleyici çok güzel bir alt proje hazırlayabilirim. Emeğine sağlık teşekkür ederim. 👑(y)
Rica ederim kardeşim ne demek, domain araştırmasını severim; bilirsin huyumu :D

Eğer alamayacağını düşünürsen sağlam bir firma aracılığıyla backorder et, kesin alırsın. Eğer kaçırırsan çok üzülürüm ve çakallar sağlam paralara satarlar, demedi deme.

Kardeşim eğer backorder yapacaksan piyasadaki en iyi siteler DropCatch ve SnapNames diyebilirim.

Fakat backorder olayı biraz tuzlu kaçabilir, geçtiğimiz yıllarda 1600 lira civarında tutuyordu. Ve sana söylediğim domain bir dönem sedo üzerinde satıştaymış. Bu tarz domainlere sahip olan kişilerin genel de sahipleri vefat ediyor (Allah rahmet etsin).

Tahmini söylüyorum sadece, ortalama fiyatı 3.000 - 3.500 civarı tutabilir. Ya da hızlı davranacaksın, domaini direkt sen alacaksın. Bu arada bir başkası backorder ederse salisede alıyor haberin olsun :)

McFly hocam isim öğretmen arşiv, bence domaini oldukça güzel. Ben buradan devam ederdim açıkçası. Bir domain daha söyledim eğer backorder ederse alanında tek :)

Bence aşırı iyiymiş domain. Gerçekten güzel bir çalışmayla inanılmaz bir proje olur.
Kesinlikle, dediğim domaini alırsa eğer onun üzerinde proje yapar yoksa bu domainde çok sağlam.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri