Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Pre-Workout Yorumları - Kullanan Var Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Merhaba değerli Teknoloji Forum ailesi, aramızda Pre-Workout kullanan var mı? Veya daha önce kullanmış olan?

Açıkçası ilk defa kullanıyorum Pre-Workout ve daha önce böyle bir supplement kullanmamıştım. Creatin, bcaa, amino asitler, l-carnatine vs. kullandım ama bu bambaşka bir şey; hâlen içimde enerji hissediyorum sanki. Çok yorgunum, çok bitkin durumdayım fakat hâlen içimde değişik bir enerji var.

Şimdi biraz sakinleşmem için neler yapmam lazım? Dışarıda 40 dakika civarında koşu yaptım ama içimdeki enerji bitmiyor.

2 aylık kullanımım sonucunda, ilk kullandığım gün uyuyamadım. İlk kullanımlarda çok güzel çarpıyor etkisini gösteriyor her gün kullanılabilecek bir supplement değil haftada 1 kez ağır anternman gününde kullanılabilir ben özellikle Göğüs günleri kullanıyorum. Kullanılan markaya göre ciddi performans sağlamakta antremana odak atıyorsun sadece. İçindeki Beta Alanin yüzünden ağırlığı aldığın zaman vücut karıncalanıyor baya garip ama güzel oluyor.

Benim önerim dediğim gibi ağır anternman gireceğiniz gün kullanmanız olur faydasını güzel bir şekilde görürsünüz :)

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri