Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Video Düzenleme Programları: Detaylı İnceleme ve Karşılaştırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 764
Ben Android cihazımda KineMaster Uygulamasını Kullanıyorum. PC de ise Adobe Premier Pro Kullanıyorum. İsim gereği genellikle seyahat halinde olduğum için Telefonum dan KineMaster Android sürümünüzü tercih ediyorum.

Resimdeki programın ismi nedir?
- Windows Sürümü Mevcutmu?

Kullandığınız programlar aslında güzel, ben de Adobe Premiere Pro CC ve Microsoft Clipchamp kullanıyorum bazen. Mobilde ise veed captions kullanıyorum ki onu da genelde sesli videolarda altyazıyı otomatik oluşturması için ücretli versiyonu kullanıyorum.

Resimdeki program muhtemelen movavi video editör olarak geçiyor, https://www.movavi.com/tr/video-editor-plus/ isterseniz buradan ücretsiz indirebilirsiniz.

Attilas dün bir internet sitesi ile tanıştım. Sadece metni veriyorsun; videoları, seslendirmeleri, tüm görselleri o ayarlıyor. Muhteşem bir site ama 24 dolardan başlıyor. Arkadaşım kullanıyor, örnek bir video ekliyorum aşağıya :)

Diğer videoları da inceleyebilirsin.

Ben sitenin adını bırakayım buraya dilersen bir araştır? Videogen.io olarak geçiyor. 4K tüm seçeneklerde kaydedebiliyorsun videoyu, muhteşem seçenekleri var.

İhtiyaç olunca bakacağım.
Alternatif olarak uygun fiyatlı olanını bulmam da mümkün olabilir.
Belirtilen dakika paketlerde çok az. Normalde uygun seçenek olarak videoları kendileri yapıyor ve yaparken yapay zekadan akıl, fikir alıyoruz, neyi nereye koymamız gerektiğini de o söyüyor.
Seslendirmeyi de elevenlabs.io ile yapabiliyoruz. Bu da kanıtı :) Teşekkürler.
Burayı daha önce kullandım, şimdi hatırlıyorum. İkisi arasında sence hangisinin video içeriği daha iyi?

Eline emeğine sağlık, gün içerisinde yüzlerce site geziyorum (çok araştırıyorum ve çok fazla deneme yanılma yapıyorum) inan şaşırıyorum hangisinin işlevi nedir diye. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim Attilas :)

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri