Web Analytics

100 TL XenForo Kurulumu Yapıyorum!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 66
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Tevfik

Kayıtlı Üye
Konular
10
Tepki Skoru
55
Uzmanlık
Forum Danışmanı
Aslında 2 paket tavuk ciğeri ediyor, sokaktaki kedilerim için kurulum yapıyorum genelde bu tarz işler çıktığında. Maksat insanların işi görülsün, foruma sahip olmak isteyen kişilere yardımcı olmak. Tabii benim için en önemlisi bahçemdeki kediler doysun.

Gerekli bilgiler: site adresi, cPanel - ftp

Türkçe dil dosyası yanında hediye :)

Amacın güzel, kendin güzel.
Hayırlı işler dilerim.

Kurulum işi deyip geçmeyin doğru sunucu firma host vs olmadıgı zaman ağlatır adamı :D Tavrın ıcın tebrık ederım kardesım.

Çok teşekkür ederim sağ olun var olun. Eksik olmayın.

Ben bu tarz işleri kediler için yapıyorum. Çok fazla beslediğim kedilerim var dışarıda. Eve almak istiyorum ama annemde de astım alerji var, kronik rahatsızlığından dolayı alamıyoruz maalesef.

Abi eline emeğine sağlık. Bilgim olmadığı için soruyorum, XenForo için nasıl bir hosting sahibi olmak gerekiyor?

Abi eline emeğine sağlık. Bilgim olmadığı için soruyorum, XenForo için nasıl bir hosting sahibi olmak gerekiyor?
Merhaba @McFly
Aslında hosttan ziyada VPS veya Dedicated sunucu gerekli fakat bu işe ilk başlanacağı esnada
• PHP: 7.2 veya üstü (PHP 8.x önerilir)
sistemi çalıştırabileceğin bir host almak senin için faydalı olacaktır.

Güzel.net.tr gibi bir çok firmada buna uygun host seçenekleri mevcuttur. İlgili sitelerin destek kısımlarından hangi hostun daha ideal olduğunu öğrenebilirsin aklında soru işareti oluşursa.

Ben de güzel hostingi tavsiye ederim. Kuracağım versiyon 2.3.6 olduğundan dolayı php 8.2 - 8.3 olmalı. Daha verimli çalışır sistem

host firmaları xf ıcın calısıp calısmadıgını soyler zaten sipariş oncesı bilgi alabılırsınız.

host firmaları xf ıcın calısıp calısmadıgını soyler zaten sipariş oncesı bilgi alabılırsınız.
Gerekli bilgiyi benden de alabilirler abi :D Artık öğrendik hangi firmanın çalıştırıp çalıştırmadığını :D

Bu konuyu görüntüleyenler

Sayfayı her yenilediğinizde ya da farklı bir sayfaya gittiğinizde, bu alanda forum ile ilgili bir ipucu görürsünüz!
  • Geri