Web Analytics

Soru 18 Yaşında Olan PAPAĞANLAR Domainimi Değerlendirir misin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 52
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Tevfik

Kayıtlı Üye
Konular
10
Tepki Skoru
55
Uzmanlık
Forum Danışmanı
Merhaba Webmaster Forum ailesi, elimde olan ve geçenlerde ihale ile aldığım Papaganlar - com domainimi değerlendirir misiniz? Domainin 18 yaşında olması beni ayrıca mutlu etti.

Şu an içerisine forum attım ama bayramdan sonra detaylı ilgilenmeyi düşünüyorum. Default üzerinden ilerleyip sade, şık ve kullanışlı bir hâle getirmeyi hedefliyorum. Her neyse, domain nasıl? :)

Domain alanında lider ve rakipsizin kelime karşılığı kardeşim, hayırlı olsun. (y)

Domain alanında lider ve rakipsizin kelime karşılığı kardeşim, hayırlı olsun. (y)
Çok teşekkür ederim abi eksik olma. Benim de çok hoşuma gidiyor. Bir de hayvanlar genel olarak benim alanım, biliyorsun. Papağanlar konusunda senin kadar deneyim sahibi değilim ama az da olsa bilgili sayılırım abi. Bakalım zaman neyi gösterecek :)

o zaman sana Gündüz bey ile gün batımı diyorum :D

Ekli dosyalar

• (36).webp
    (36).webp
    299,9 KB · Görüntüleme: 4
o zaman sana Gündüz bey ile gün batımı diyorum :D
Abi çok güzel maşallah, aşırı güzel hatta. Jako papağanı beslemeyi isterdim ben de. Bakımı falan kolay değil sanırım? Agresif bir papağan mı abi?

Abi çok güzel maşallah, aşırı güzel hatta. Jako papağanı beslemeyi isterdim ben de. Bakımı falan kolay değil sanırım? Agresif bir papağan mı abi?

bakımını su sekılde ozetlemem gereklı, 3 gün il dışına gittik geldik evde tek kaldı geldik, aramızı yapmamız normale dönmemiz 10-15 güne patladı bize. küser, darılır, kırılır, hasta numarası yapar, baktı takmıyolar tüylerini yolar acillik eder kendini.

çok değişik bir hayvan çok.

bakımını su sekılde ozetlemem gereklı, 3 gün il dışına gittik geldik evde tek kaldı geldik, aramızı yapmamız normale dönmemiz 10-15 güne patladı bize. küser, darılır, kırılır, hasta numarası yapar, baktı takmıyolar tüylerini yolar acillik eder kendini.

çok değişik bir hayvan çok.
Abi gerçekten çok hislilermiş bu jako papağanları. Ben bir yere gidersem yanımda götürürüm, yanımdan ayırmam😂

Merhaba Webmaster Forum ailesi, elimde olan ve geçenlerde ihale ile aldığım Papaganlar - com domainimi değerlendirir misiniz? Domainin 18 yaşında olması beni ayrıca mutlu etti.

Şu an içerisine forum attım ama bayramdan sonra detaylı ilgilenmeyi düşünüyorum. Default üzerinden ilerleyip sade, şık ve kullanışlı bir hâle getirmeyi hedefliyorum. Her neyse, domain nasıl? :)
Geçenlerde papağanlar ile alakalı proje yapacağını duyduğumda domainlere bakarken senin domaine giriş sağladım.

Bakımda falan yazıyordu dedim aha kesin Tefo'nun site bu Xenforo kurulu dedim :D

Domain gerçekten çok güzel. Niche bir sektöre olabilecek nokta domainlerden. Umarım projende de başarılı olursun.

Şimdiden başarılar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri