Ooo liverpool haşat etmiş, maç özetine bakıp hemen aşağı bırakıyorum
Mbappe kariyerinin en berbat futbolunu oynuyor. Real madrid haddinden fazla bencil bir takım, Arda ilk başta takımla oynuyordu şimdi o da takılıyor kafasına göre.
Bir de son dönemlerde sağda solda mbappe laf edenleri ırkçılıkla suçlayan beyaz Türkler var. Tamam da bir insanın oynadığı futbolu sevmemek ile ırkın ne alakası var? Real madrid maçlarında izlemeye başladım cidden insanı çıldırtıyor. Real taraftarına sabır diliyorum.Mbappe benim gözümde hiç bir zaman iyi bir futbolcu olamadı ki... Köy liginde hızıyla adam geçen bir herif sadece. Real Madrid'i hak etmiyor.
Sonra ırkçılık yapıyor İspanyol halkıKoca takımda 1 tane İspanyol var.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.