Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

3 Gün Su Diyeti Yapmaya Çalışacağım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 214
Başlamadan önce gerekli testleri yaptırmanız iyi olmuş, dikkatli ilerlemeniz önemli. Su diyeti ciddi bir süreç, enerjinizin düşmesi ve baş ağrısı gibi durumlar yaşanabilir. Kendinizi kötü hissederseniz hemen bırakmayı düşünün. Güncellemelerinizi merakla bekliyorum, kolay gelsin! (y)

Kesinlikle bırakırım eğer sorun yaşarsam, hiçbir şey sağlıktan önemli değil. Muhtemelen şeker ile ilgili sorunlar yaşarım diye düşünüyorum fakat yaşamazsam 3 günü tamamladığımda ne gibi değişiklikler olacak göreceğim.

Bu arada süreci tamamlayayım veya tamamlamayayım, bitirdikten sonra katı yiyeceklerden mutlaka uzak durmam gerekiyormuş. Hemen bitiminden sonra bir çorba ile başlayarak yemek yemeye devam etmeliymişim, diğer türlü mideye büyük zararı oluyormuş.
Kesinlikle doğru, diyeti bitirdikten sonra mideyi yavaş yavaş alıştırmak gerekiyor. Çorba gibi hafif şeylerle başlamak mantıklı. Şeker konusunu da iyi gözlemleyin, en ufak bir sorun hissederseniz bırakmanız en sağlıklısı olur. Süreci merakla takip ediyorum, kolaylıklar dilerim!

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri