Genelde 2K yetiyor tam şekilde ama 4K'ya zor.war thunder ultra 2k ayarlarda 4060 mobilde 6 gb vram harcıyor?
Son piyasayı takip etmediğim için bir şey diyemiyorum maalesef.2k alacağım ben yüksek hz monitör öneriniz var mı benim aklımda bu var;
![]()
LG UltraGear 27GR83Q-B 27" 1 ms 2K Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 27GR83Q-B 27" 1 ms 2K Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 27GR83Q-B 27" 1 ms 2K Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 12.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ha, birde yanlış hatırlamıyorsam FH5'te 1440p'de 10.3 GB VRAM kullanımı oluyordu. Bu yüzden yazmıştım onu.war thunder ultra 2k ayarlarda 4060 mobilde 6 gb vram harcıyor?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.