Hocam Yaklasık iki aydır 3 otelin reklamlarını yönetiyorum ben ne kadar iyi olsamda kötü olsamda hesaptaki reklamlarda temsilci özel destek veriyor çünkü otel günlük 10k harcıyor özel destek dediğim 3 ay boyunca haftada birgün 2 saat kadar toplantıyla polonyadan baglanıp panelimizi kontrol ediyoruz eksik bişey varmı diye ve şöyle diyor bu önerileri umursamayın puan 80-85 altına düşmediği sürece sizi etkilemez çünkü bu önerileri web sitenizden çekiyor diyor. Yani forumun kategorisi belli her türlü konu var ve her türlü anahtar kelimeyi önerebilir bunu hiç umursamayın bildiğinizi okuyun adamlar bile onu diyor.Bu google neyin kafasını yaşıyor ben anlamadım ne güzel spamla vs ile mücadele ediyor maaşallah
Ekli dosyayı görüntüle 3132
Bunlar normal öneri değil ya. :/ Bence sitenizi Backlink kontrol eden araçlara da baktırın.Bu google neyin kafasını yaşıyor ben anlamadım ne güzel spamla vs ile mücadele ediyor maaşallah
Ekli dosyayı görüntüle 3132
Bunlar normal öneri değil ya. :/ Bence sitenizi Backlink kontrol eden araçlara da baktırın.
www.searchenginejournal.com
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.