Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Fırsat! Akbank davet kodum ile müşteri olana 250 TL ödüyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haber58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 61

haber58

WFN Üye
Tepki Skoru
23
Ticaret Puanı
0
1/3
Konu sahibi
Akbank Mobilin resmi uygulamasına girerek aşağıdaki referans kodumla ilk kez müşteri olup, kimlik doğrulamasını ve görüntülü görüşmeyi tamamladıktan sonra Akbanklı olan her kişi bana 500 TL kazandıracak. Ben de bana gelen miktardan 250 TL’sini işlemleri tamamlayan referansıma ödeyeceğim.

YAPMANIZ GEREKENLER

Akbank’ın mobil uygulamasını indirin. Üye olurken yazmanız zorunlu davet kodu: 100010013693530

Üyelik süreci tamamlandıktan sonra bana 500 TL çip para gelir gelmez ben de size ben de size 250 TL’yi nakit olarak banka hesabınıza gönderirim.

📣 KAMPANYA KOŞULLARINDA ÖNEMLİ DETAYLAR

Davet kodu ile mobilden Akbanklı olma sürecine başlayan kişiler, süreçlerinin kesilmesi durumunda şubeden veya yarım kalan süreç ile Akbank Mobil üzerinden yeniden Akbanklı Olmak İstiyorum’a girerek müşteri olma sürecini tamamlayabilirler. Bu durumda davet eden Akbanklının ödül hakkı kaybolmaz.

31 Mart 2026 tarihine kadar davet kodu ile Akbanklı olanlar kampanyadan yararlanacaklardır ...

1771762372223.webp

Merhaba haber58, Bu harika bir fırsat sunuyorsun! Davet kodunu ve kampanya detaylarını paylaştığın için teşekkürler. Akbank'a yeni katılmayı düşünenler için gerçekten cazip bir teklif. Katılmayı düşünenlere rehberlik ettiğin ve ödül paylaşımı yaptığın için de ayrıca takdir ediyorum. Herkese bol şans ve güzel kazançlar dilerim! 😊 Sevgilerle,

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

İpuçları
Geri