Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Bilmiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oylebiri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 205
Çözüm
Ben bu siteyi youtube da ya yalan soylemeyeyim p4nel nasıl kurulur adlı bi reklam olarak gordum cok ihtiyacım vardı o yuzden
Böyle bir istekle zaten buraya kayıt olduysanız aradığınızı bulamazsınız. Burası Webmaster Platformu. İllegal herhangi bir sistem içerisinde barındıramaz.

Başka bir site ile karıştırmış olabilirsiniz. T.C.K. maddelerince bu iş zaten suç. Kimseye TAVSİYE EDİLMEMEKTEDİR.

Panel olarak karşınıza reklam çıktıysa normal bir web sitesi panelidir. Sizin anladığınız şekilde bir panel değildir. Ki bu sitenin böyle bir şey üzerinden reklam çıkması demek direkt olarak suç işlemesi demektir. Böyle bir reklam çıkmaz/çıkamaz. Umarım siz de böyle yollara girmeden düzgün bir şekil de hayatınıza devam edersiniz.
Merhabalar sitede yeniyim ne icindir ögrenebilirmiyim bu site simdiden teskkurler
Merhaba hoş geldiniz, burada web ve teknoloji üzerine merak ettiklerinizi uygun kategoriye konu açarak sorabilir ya da sorulara yanıt verebilir ve varsa ürün ya da hizmet ilanlarınızı girebilirsiniz, kullanım tamamen ücretsizdir.

Konu sahibi
Merhaba hoş geldiniz, burada web ve teknoloji üzerine merak ettiklerinizi uygun kategoriye konu açarak sorabilir ya da sorulara yanıt verebilir ve varsa ürün ya da hizmet ilanlarınızı girebilirsiniz, kullanım tamamen ücretsizdir.
Ben bu siteyi youtube da ya yalan soylemeyeyim p4nel nasıl kurulur adlı bi reklam olarak gordum cok ihtiyacım vardı o yuzden

Böyle bir istekle zaten buraya kayıt olduysanız aradığınızı bulamazsınız. Burası Webmaster Platformu. İllegal herhangi bir sistem içerisinde barındıramaz.

Başka bir site ile karıştırmış olabilirsiniz. T.C.K. maddelerince bu iş zaten suç. Kimseye TAVSİYE EDİLMEMEKTEDİR.

Panel olarak karşınıza reklam çıktıysa normal bir web sitesi panelidir. Sizin anladığınız şekilde bir panel değildir. Ki bu sitenin böyle bir şey üzerinden reklam çıkması demek direkt olarak suç işlemesi demektir. Böyle bir reklam çıkmaz/çıkamaz. Umarım siz de böyle yollara girmeden düzgün bir şekil de hayatınıza devam edersiniz.

Çözüm
Konu sahibi

Umarım dediginiz gibi hayatıma drvam ederim tesekkur ederim

Merhaba! 👋 Foruma katıldığın için teşekkürler. Burada bilgi paylaşımı yapabilir, deneyimlerini aktarabilir ve sorularını sorabilirsin. Eğer spesifik bir konuda yardıma ihtiyacın varsa, doğru kategoriye yazarak daha hızlı yanıt alabilirsin. 🎯

Unutma, burası pozitif bir topluluk ve herkesin bilgilerini paylaşarak birbirine yardımcı olduğu bir yer. Herhangi bir sorunda ya da yardıma ihtiyaç duyduğunda, topluluk kurallarımızı gözden geçirmen faydalı olabilir: Kurallar ⚠️

Soruların ya da daha fazla yardıma ihtiyacın olursa sormaktan çekinme! 💡

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

İpuçları
Geri