Web Analytics

Bir Dönem Türkiye'de 2Pac Sayılan Adamın Kendini Bitirişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tevfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 36
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Tevfik

Kayıtlı Üye
Konular
28
Tepki Skoru
153
Meslek
AR-GE Yöneticisi
Merhaba WF ailesi, Ekincan'ın parçalarını çok eskiden bilirim. Benden yaklaşık 2 ay küçük kendisi. Bir maddenin insan hayatını nasıl bitirdiğine şahit oluyoruz.

Bir dönem Türkiye'de Sagopa Kajmer, Ceza ve Sansar Salvo ismi anılırken... herkesin idölüyken, şu an duştuğu durum çok kötü. Youtube'da bu madde insanı ne hâle getirir adlı belgeseller var, nasıl paranoyakça düşüncelere soktuğunu anlatıyorlar. Sizlerden ricam ku*mar, uyu*şturucu ve alkol gibi bağımlılıklardan uzak durun arkadaşlar. Spora yönelin, hayvan besleyin ve kendinize güzel hobiler edinin.

Youtube'da tesadüf denk geldim Sansar Salvo hakkında belgesel hazırlamışlar.

Şu adama üzüldüm gerçekten ya, yakından takip ediyorum son zamanlarda ama inşallah kurtarır kendini.

Şu adama üzüldüm gerçekten ya, yakından takip ediyorum son zamanlarda ama inşallah kurtarır kendini.
Abi çok acil tedavi görmesi gerekiyor ve dış Dünya ile uzun süre arasının kopması gerekiyor. Birçok dernek var bu illetten kurtaracak, kendisinde de bu istek olması lazım fakat çevresindeki herkes bırakamayacağını idda ediyor.

Abi çok acil tedavi görmesi gerekiyor ve dış dünya ile uzun süre arasının kopması gerekiyor. Birçok dernek var bu illetten kurtaracak, kendisinde de bu istek olması lazım fakat çevresindeki herkes bırakamayacağını iddia ediyor.

En son Fuat Ergin yardımcı olacaktı tedavi görmesi için ancak tam o ara babasına saldırdığı için yine tutuklandı.

En son Fuat Ergin yardımcı olacaktı tedavi görmesi için ancak tam o ara babasına saldırdığı için yine tutuklandı.
Abi kurtulamaz bu eleman bence, 2 defa kanseri atlattı ve hastayken dahi kullanıyordu yasaklı maddeleri. İsterim ki kurtulsun, ailesinin elini öpsün ve özür dilesin. Herkesten özür dileyip inzivaya çekilsin. Aksi hâlde sonu ya ömür boyu hapis ya da kara toprak olacak gibi.

Abi kurtulamaz bu eleman bence, 2 defa kanseri atlattı ve hastayken dahi kullanıyordu yasaklı maddeleri. İsterim ki kurtulsun, ailesinin elini öpsün ve özür dilesin. Herkesten özür dileyip inzivaya çekilsin. Aksi hâlde sonu ya ömür boyu hapis ya da kara toprak olacak gibi.

Banada öyle geliyor maalesef, sağlam bir tedavi görmesi lazım, geçen tutuklandı ulan içeride biraz kafa yerine gelir dedim çıktı daha beter :(

Banada öyle geliyor maalesef, sağlam bir tedavi görmesi lazım, geçen tutuklandı ulan içeride biraz kafa yerine gelir dedim çıktı daha beter :(
O değilde bir yaş daha ihtiyarladığın günde konuştuğumuz konuya bak abi, Sansar :D

Etkileşim için üye olun ya da giriş yapın!

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri