Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

boyle insanların forumda olması taraftarı değilim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kirikkaleyazilim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 157
Tepki Skoru
26
Ticaret Puanı
0
Web Sitesi
Var
Alanı
Yazılım Uzmanı
1/3
Konu sahibi
merhabalar değerli vaktınızı calıyorum kusura bakmayın fakat forumda bi arkadas var 200 tl isteyip beddua eden adminim rica ediyorum +18 yas ve özelden iletecegim sahsın telefon numarasına ait üyeligin durdurulmasını forumdan kalıcı olarak uzaklastırmasını istiyorum .. sizleride rahatsız ediyor mu bu arkadas?

Ekli dosyalar

• web.webp
    web.webp
    79.7 KB · Görüntüleme: 0
  • web2.webp
    web2.webp
    74.3 KB · Görüntüleme: 0
  • eweb3.webp
    eweb3.webp
    84.7 KB · Görüntüleme: 0
Merhaba hangi üyemiz bu etkilet misiniz konuya, birde bu tarz konuları ilgili foruma açalım lütfen. taşıdım.

Konu sahibi
Garfield
hangi üye oldugunu bimiyorum webasterforum dedi üye ismi soylemesi dm uzernden telefon numarası acık halini ilettim kayıt olurken kullanmıs olmalı ismi ahmet yazıyr

Garfield
hangi üye oldugunu bimiyorum webasterforum dedi üye ismi soylemesi dm uzernden telefon numarası acık halini ilettim kayıt olurken kullanmıs olmalı ismi ahmet yazıyr

hangi forum hangi üye bunu biz bilemeyiz eğer bu forumdaki bir üye ise etiketleyin açıklama için davet edelim, ancak konunun bu forumla alakası yok sanırım o yüzden kilitliyorum konuyu.

Konu sahibi
Garfield
adminim resime bakarsanız burdan geldigini soyluyor ve kullanıcı adını soylemedi durdukyere forum adı kullanması ilgi cekici forumla ilgili oldugunu dusunuyorum ve bir cok kişiyide rahatsız edecegini

Ekli dosyalar

• eweb3.webp
    eweb3.webp
    84.7 KB · Görüntüleme: 0
Buradan gelmiyor buradan geldiğini söylüyor hatta onu bile demiyor webmasterforum diye 10 larca webmaster forum var hangisini diyor biz bilemeyiz, webmasterforum.net dese ona göre bi aksiyon alırdık şu aşama yapacak bir şey yok ne yapabiliriz ki sizce?

Konu sahibi
Buradan gelmiyor buradan geldiğini söylüyor hatta onu bile demiyor webmasterforum diye 10 larca webmaster forum var hangisini diyor biz bilemeyiz, webmasterforum.net dese ona göre bi aksiyon alırdık şu aşama yapacak bir şey yok ne yapabiliriz ki sizce?
ondan dolayı degil bu ısrarım 2 forumda üyeligim var biri R ile baslayan 3 harfli forum biride burası ondan dolayı dedim sorun yok adminim

Merhaba kirikkaleyazilim ,

Kişi webmaster forumundan diyerek genel bir tabir kullanmış. Bu herhangi bir webmaster platformu olabilir. Site ismimiz webmasterforum olarak geçtiğinden tabi ki sizin burayı algılamanız çok doğal. Fakat sanmıyorum ki burası olsun. Bahsetmiş olduğunuz sitede de aktif biriyseniz genelde bu tarz işleri oradan yapan çok insan var. X kişinin veya Z kişinin adını kullanarak kimi zaman ise direkt kendi isimleri ile.

Kişinin üye profilini bu durumda istemeniz olayı netleştirecektir.
Kişi buraya numarasını vermemiş, kendini doğrulatmamış bir üye de olabilir. Biliyorsunuz ki bu işleri yapanlar genel olarak kendi numaraları üstünden yapmıyorlar. Sanal bir numara bile olabilir. Yönetimin bu konuda yaptırım yapabilmesi adına kullanıcı adı yeterli olacaktır. Kişi davet edilir, açıklaması istenir herhangi bir açıklaması yoksa süreli veya süresiz uzaklaştırma işlemi yapılır.

Yaşadığınız bu tatsız olay için üzüldüm. Umarım tekrarlanmaz ve siz de böyle nahoş bir durumla karşılaşmazsınız.

Konu sahibi
Merhaba kirikkaleyazilim ,

Kişi webmaster forumundan diyerek genel bir tabir kullanmış. Bu herhangi bir webmaster platformu olabilir. Site ismimiz webmasterforum olarak geçtiğinden tabi ki sizin burayı algılamanız çok doğal. Fakat sanmıyorum ki burası olsun. Bahsetmiş olduğunuz sitede de aktif biriyseniz genelde bu tarz işleri oradan yapan çok insan var. X kişinin veya Z kişinin adını kullanarak kimi zaman ise direkt kendi isimleri ile.

Kişinin üye profilini bu durumda istemeniz olayı netleştirecektir.
Kişi buraya numarasını vermemiş, kendini doğrulatmamış bir üye de olabilir. Biliyorsunuz ki bu işleri yapanlar genel olarak kendi numaraları üstünden yapmıyorlar. Sanal bir numara bile olabilir. Yönetimin bu konuda yaptırım yapabilmesi adına kullanıcı adı yeterli olacaktır. Kişi davet edilir, açıklaması istenir herhangi bir açıklaması yoksa süreli veya süresiz uzaklaştırma işlemi yapılır.

Yaşadığınız bu tatsız olay için üzüldüm. Umarım tekrarlanmaz ve siz de böyle nahoş bir durumla karşılaşmazsınız.
Haklısınız hocam ama beddua etmesi zorbalaması can sıkıyor sanki alacağı varmış gibi davranması

kirikkaleyazilim

Bu konuda içiniz rahat olsun. Beddua alacak bir şey yapmamışsınız. Kendi maddi durumunuzu insanlar bilecek değil. Ki zaten multimilyarder de olsanız vermek zorunda değilsiniz. İnsanlar maalesef nerede ne söyleyeceklerini, hangi lafın insanın zoruna gideceğini maalesef bilemiyorlar.

Gönlünüz rahat olduğu sürece kişi veya kişilerin saçma yorumlarına kafanızı takmayın.

Konu sahibi

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

İpuçları
Geri