Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), 14 Şubat 2026 tarihli kararıyla birçok popüler canlı yayın uygulamasına erişim yasağı getirdi
İşte erişime kapatılan o uygulamalar:
Çok güzel olmuş! dijital fuhuşa hayır!
Hocam nasılki istagram o içeriğe izin vermiyorsa ki bazı canlı yayın sistemleri anlık banlıyor tiktoktada var canlı yayın youtube'da da bunlarda izin vermeyebilir. bu uygulamayı yapan arkadaslarımda var bunlar bildiğimiz dayı avcısı siteler siteyi pez**** düşünün içindekilerde çalışanları bence bu konu tartısmaya ve değerlendirmeye bile kapalı.Ne için güzel diyorsunuz anlamıyorum, bunlar neticede canlı yayın uygulamaları. Amacı dışında bir faliyet sürdürmüyorlar, yayıncıları eğer şartlara ilhal yapıyorsa ona işlem başlatılmalı. Platformun kapanmasını asla desteklemem.
İnstegram mı o içeriğe izin vermiyor? Güldürmeyin beni hocam abonelikler kısmında neler dönüyor herkes henfikirdir buna. Ki kendiside daha önceden yasaklandı hocam, bu platform yasaklarına hep karşıyımdır içerik yasaklana bilir. Suçu tüm platforma atmak bana garip geliyor hocamHocam nasılki istagram o içeriğe izin vermiyorsa ki bazı canlı yayın sistemleri anlık banlıyor tiktoktada var canlı yayın youtube'da da bunlarda izin vermeyebilir. bu uygulamayı yapan arkadaslarımda var bunlar bildiğimiz dayı avcısı siteler siteyi pez**** düşünün içindekilerde çalışanları bence bu konu tartısmaya ve değerlendirmeye bile kapalı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.