Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Haber BTK'dan canlı yayın platformlarına erişim engeli!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 142
Yönetici
Garfield

Garfield

WFN Admin
Tepki Skoru
1,948
Ticaret Puanı
1
Web Sitesi
Var
Alanı
Forum Danışmanı
1/3
Konu sahibi
🚨 BTK'dan canlı yayın platformlarına erişim engeli!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), 14 Şubat 2026 tarihli kararıyla birçok popüler canlı yayın uygulamasına erişim yasağı getirdi

İşte erişime kapatılan o uygulamalar:

🚫 Bigo
🚫 MICO
🚫 SUGO
🚫 Poppo
🚫 MIGO
🚫 SoulChill
🚫 LiveMe
🚫 Cheero
🚫 LopMe

Çok güzel olmuş! dijital fuhuşa hayır!

Konu sahibi
Ne için güzel diyorsunuz anlamıyorum, bunlar neticede canlı yayın uygulamaları. Amacı dışında bir faliyet sürdürmüyorlar, yayıncıları eğer şartlara ilhal yapıyorsa ona işlem başlatılmalı. Platformun kapanmasını asla desteklemem.

Ne için güzel diyorsunuz anlamıyorum, bunlar neticede canlı yayın uygulamaları. Amacı dışında bir faliyet sürdürmüyorlar, yayıncıları eğer şartlara ilhal yapıyorsa ona işlem başlatılmalı. Platformun kapanmasını asla desteklemem.
Hocam nasılki istagram o içeriğe izin vermiyorsa ki bazı canlı yayın sistemleri anlık banlıyor tiktoktada var canlı yayın youtube'da da bunlarda izin vermeyebilir. bu uygulamayı yapan arkadaslarımda var bunlar bildiğimiz dayı avcısı siteler siteyi pez**** düşünün içindekilerde çalışanları bence bu konu tartısmaya ve değerlendirmeye bile kapalı.

Hocam nasılki istagram o içeriğe izin vermiyorsa ki bazı canlı yayın sistemleri anlık banlıyor tiktoktada var canlı yayın youtube'da da bunlarda izin vermeyebilir. bu uygulamayı yapan arkadaslarımda var bunlar bildiğimiz dayı avcısı siteler siteyi pez**** düşünün içindekilerde çalışanları bence bu konu tartısmaya ve değerlendirmeye bile kapalı.
İnstegram mı o içeriğe izin vermiyor? Güldürmeyin beni hocam abonelikler kısmında neler dönüyor herkes henfikirdir buna. Ki kendiside daha önceden yasaklandı hocam, bu platform yasaklarına hep karşıyımdır içerik yasaklana bilir. Suçu tüm platforma atmak bana garip geliyor hocam

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

İpuçları
Geri