Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Bu kelimeler google için neden gereksiz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 119
Yönetici
Garfield

Garfield

WFN Admin
Tepki Skoru
1,948
Ticaret Puanı
1
Web Sitesi
Var
Alanı
Forum Danışmanı
1/3
Konu sahibi
WFN için aktif adwords reklamım var google ara sıra bana örnekteki gibi en lazım olan kelimeleri gereksiz oluyor görüyor ne iş bu bilen var mı? :D Bu kelimeler google için neden gereksiz?

Screenshot_4.webp

Çok yaygın kelimeleri ve sektörel genel anahtar kelimeleri kullanmak fayda sağlamıyor. ŞAyet reklam ile desteklenmez ise ... Kaldı ki sermaya çevreleri artık bize kazandırmazsan bizde sana kazandırmayız diyorlar izledikleri strateji aracılığı ile ...
-YAni olay şu sev beni seveyim seni ))

Gereksiz görmüyor hocam, sadece aynı kelimeyi farklı şekillerde tekrar yazıldını belirtiyor. Birde niye bu kelimeleri tercih etiniz merak etim:///

Konu sahibi
Gereksiz görmüyor hocam, sadece aynı kelimeyi farklı şekillerde tekrar yazıldını belirtiyor. Birde niye bu kelimeleri tercih etiniz merak etim:///

ben seçmedim onuda kendisi önerdi :D birde bu panel işleri nedir?

ben seçmedim onuda kendisi önerdi :D birde bu panel işleri nedir?
Hocam, 2016 ve 2022 yıllarında MERSİS verileri sızdırıldı. Bu sızıntılarda TC vatandaşlarının kişisel bilgileri de yer aldı. Bu veriler kullanılarak bazı kişiler tarafından web siteleri kuruldu ve sorgu yaparak istenen kişilerin bilgilerini çeken sistemler oluşturuldu. Bu tür siteler halk arasında “panel” olarak geçiyor.

Konu sahibi
Hocam, 2016 ve 2022 yıllarında MERSİS verileri sızdırıldı. Bu sızıntılarda TC vatandaşlarının kişisel bilgileri de yer aldı. Bu veriler kullanılarak bazı kişiler tarafından web siteleri kuruldu ve sorgu yaparak istenen kişilerin bilgilerini çeken sistemler oluşturuldu. Bu tür siteler halk arasında “panel” olarak geçiyor.

Anladım şimdi hocam çok teşekkürler.

Konu sahibi
Hocam bir şey sorucam, bu reklamlar foruma üye çekme konusunda işlevli oluyor mu? Üzerinde uğraştım bir forum sitem var, belki bende tercih ederim.

Dönüşüm çok az maalesef, tıklıyor geliyor bakıyor gidiyor, üye olan ya da konu açan çok az + olarak reklamları çok iyi optimize etmeniz lazım google tamamen reklam vereni soyma amaçlı bir sistem yapmış.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

İpuçları
Geri