WFN için aktif adwords reklamım var google ara sıra bana örnekteki gibi en lazım olan kelimeleri gereksiz oluyor görüyor ne iş bu bilen var mı?
Bu kelimeler google için neden gereksiz?
Gereksiz görmüyor hocam, sadece aynı kelimeyi farklı şekillerde tekrar yazıldını belirtiyor. Birde niye bu kelimeleri tercih etiniz merak etim![]()
Hocam, 2016 ve 2022 yıllarında MERSİS verileri sızdırıldı. Bu sızıntılarda TC vatandaşlarının kişisel bilgileri de yer aldı. Bu veriler kullanılarak bazı kişiler tarafından web siteleri kuruldu ve sorgu yaparak istenen kişilerin bilgilerini çeken sistemler oluşturuldu. Bu tür siteler halk arasında “panel” olarak geçiyor.ben seçmedim onuda kendisi önerdibirde bu panel işleri nedir?
Hocam, 2016 ve 2022 yıllarında MERSİS verileri sızdırıldı. Bu sızıntılarda TC vatandaşlarının kişisel bilgileri de yer aldı. Bu veriler kullanılarak bazı kişiler tarafından web siteleri kuruldu ve sorgu yaparak istenen kişilerin bilgilerini çeken sistemler oluşturuldu. Bu tür siteler halk arasında “panel” olarak geçiyor.
Hocam bir şey sorucam, bu reklamlar foruma üye çekme konusunda işlevli oluyor mu? Üzerinde uğraştım bir forum sitem var, belki bende tercih ederim.Anladım şimdi hocam çok teşekkürler.
Hocam bir şey sorucam, bu reklamlar foruma üye çekme konusunda işlevli oluyor mu? Üzerinde uğraştım bir forum sitem var, belki bende tercih ederim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.