Web Analytics

Haber CHP boykot listesini güncelledi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Graveworm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 34
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Graveworm

Administratör
Konular
20
Tepki Skoru
65
Arkadaşlar biliyorsunuz ki Ekrem İmamoğlu'nun hapse atılmasıyla ortalık inanılmaz hareketlendi. Boykotun temel nedenleri arasında, hedef alınan markaların ya da şirketlerin hükümet yanlısı tutum sergilediği, muhalefete yönelik baskılara sessiz kaldığı veya iktidara yakın medya gruplarıyla ekonomik ilişkiler içinde olduğu iddiaları yer alıyor. Özgür Özel, bu boykotu “vicdani bir duruş” ve “tüketimden gelen gücün kullanımı” olarak tanımlıyor. Şimdi gelin CHP'nin boykot listesine aldığı markalara ve şirketlere bakalım.

Espresso LabetsturD&RİdefixCNN TürkTRTTGRTDHAİhlas Medya
A HaberATVSabahKanal DİHADemirörenİhlas Ev AletleriTurkuvaz Milli Piyango
MisliİddaaNusr-ETZumaGünaydınDa Mario29RüyaThe Populist
Lacivert MasaCOYAVogueGinaFenixKivaMezzalunaKebapçı Etiler
SaltbaeÇubuklu 29OblixROKASaitFrankieAmazónicoGattopardoBar Des Pres

En son Audi falan vardı onlar iptal mi oldu acaba?

Hahaha, valla en son X'te görmüştüm bu listede göremeyince sorayım dedim ^^

Ben de Audi hiç görmedim inan. Görsem eklerdim. Bir ara başka bir mevzudan dolayı Volgswagen ya da Mercedes'i boykot ediyordu tarikatçılar. Sonra olaylar çıkmıştı bütün hocaların özel araçları Mercedes falan ya, millet "hadi boykot yapıyorsanız satın arabalarınızı da görelim" falan diyordu asudhaushduad.

Varmış vallahi. Belediylerde bir sürü Audi ve Volgswagen makam arabası var. Bakalım satacaklar mı? ahahahhaahha

Varmış vallahi. Belediylerde bir sürü Audi ve Volgswagen makam arabası var. Bakalım satacaklar mı? ahahahhaahha
Cem Yılmaz'ın Vizontele'de bir repliği var. Çok da güzel her yere uyuyor.

Sen de bunu yedin? ^^

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri