Web Analytics

Haber Death Stranding 20 Milyon Oyuncuya Ulaştı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kreathex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 7
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Kreathex

Administratör
Konular
63
Tepki Skoru
115
Uzmanlık
Sosyal Medya Uzm.
1743539469223.webp
Kojima Productions, Death Stranding’in dünya çapında 20 milyon oyuncuya ulaştığını resmen duyurdu! Oyun, PlayStation, PC, Xbox ve mobil platformlara genişleyerek bu başarıya ulaştı.

Death Stranding’in Yolculuğu

2019’un sonunda önce PlayStation 4’te çıkan Death Stranding, zamanla:
PlayStation 5
PC
Xbox
iOS
Amazon Luna
gibi platformlara gelerek daha fazla oyuncuya erişti.

Ayrıca, Director's Cut sürümüyle eklenen içerikler, oyunun büyümesini hızlandırdı.

Gözler Devam Oyunu Death Stranding 2’de!

20 milyon oyuncuya ulaşan oyunun ardından şimdi herkes, Death Stranding 2: On the Beach için gün sayıyor!

Çıkış tarihi: 26 Haziran 2024
Platform: İlk etapta yalnızca PlayStation 5
Yeni karakter:
Luca Marinelli’nin canlandırdığı Neil

Kojima Productions, ilk oyunda olduğu gibi ilerleyen dönemde farklı platformlara açılabilir. Ancak şu an için PS5 özel oyunu olarak çıkacak.

Bu kadar boş bir oyun olamaz ya. 2022 ya da 2023 yılında Playstation 4 Pro alacaktım. Ya boş kasasını alacaktım, ya da Death Stranding Edition'u alacaktım. Dedim 50 tl fark ile oyunluyu alayım, normal oyun indirirken oynarım en azından. Yok abi 1 saat falan oynadım inanılmaz gereksiz bir oyun be. Normalde oynamadığım ya da oynayamadığım ve merak ettiğim oyunları Youtube'da yayıncılardan falan izleyip bitiririm, buna yeltenmedim bile.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri