Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Dijital üyeliklerin %50 sini iade veren bankayı öğrenmek isteyenler ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haber58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 79

haber58

WFN Üye
Tepki Skoru
23
Ticaret Puanı
0
1/3
Konu sahibi
Dijital Platform Üyeliklerinde %50 iade fırsatı ON Kartlarıyla seni bekliyor. Netflix’ten Amazon Prime’a, Youtube Premium’dan Spotify’a kadar 15 farklı dijital platform üyelik harcamalarından aylık 250 TL toplamda 2.000 TL iade kazanmak için ödemelerini ON Kartlarıyla yapman yeterli!

İster ON Kredi Kartı’nla, istersen de ON Banka Kartı’nla, online dizi, film ve müzik ödemelerini ON Kartlarında gerçekleştir, aylık 250 TL’ye kadar yılda 2.000 TL’ye kadar iade kazan.

Ayrıntı

O değil de domain güzelmiş :D on.com.tr teşekkürler bu arada.

Üstadım bu şekilde 2 harfli domainleri nasıl alıyorlar bende bunu anlamıyorum. Domain register siteleri sanırım buna izin vermiyor ?

Boştaysa alınır ancak .com.tr lerin öcelik hakkı vardı şuan durum nedir bilmiyorum herkese açıldı artık sanırım .tr ler. birde bahse konu uzantılar ıcın çoğu alan adı için belge talep ediyorlar şirket vs. olman gerekıyor yani.

Konu sahibi
Üstadım o kalktı ya. Şirket olmadan da com.tr alınabiliyor. Hatta projelik 2 tane domainin hem com u hem de com.tr si bendeydi. Yenilemedim. Öyle çıktı elimizden.

Üstadım o kalktı ya. Şirket olmadan da com.tr alınabiliyor. Hatta projelik 2 tane domainin hem com u hem de com.tr si bendeydi. Yenilemedim. Öyle çıktı elimizden.

bazılarında ıstenılıyor.

Screenshot_1.webp

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

İpuçları
Geri