Domain satışı ismide çok hoşuma gitti. İlerleyen zamanlarda projelendirilir, bugün sektörel bir isim paylaştım eğer işine yarar veya hoşuna giderse; yabancidil.orgvalla hocam elimden geldikçe kısa ve jenerik isimler almaya çalıştım
Com, net ve org uzantılı domainler ilk gelen alır mantığı ile hareket edilir hocam. Muhtemelen alan arkadaş .com.tr uzantılarını almıştır, o elbette yasak. Normal de .com uzantıyı kimse alamaz (eğer site kurulup marka zedelenmiyorsa) buna en güzel örnek kanald.com, Aydın Doğan alamamıştı bu domaini.Bir tanene herif vardı. Meşhur şirketlerin alan adlarını almış, faiş fiyatlara para karşılığı satıyordu. Şirketler bunu mahkemeye verdi, baya bir yüklü ceza almıştı. Diye hatırlıyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.