Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Öneri Domainleri ve projeyi değerlendirip fikir verirmisin ? :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turkcodeajans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 103

turkcodeajans

WFN Üye
Tepki Skoru
26
Ticaret Puanı
0
Web Sitesi
Var
Alanı
Sosyal Medya Uzm.
1/3
Konu sahibi
Cümleten selamlar bir kaç tane domain aldım değerlendirir ve tecrübelerinize dayanarak hangisini projeleştirmem gerektiğini fikir olarak verirseniz sevinirim.

Aylık Aranma Hacmi : 100.000 üzeri. .com'larda bizde acenta projesinden dokunmuyorum şimdilik.

alanyaoteller. net
alanyaotelleri. tr

Ayrıca blog tarzı yaparak otellerden aylık backlink, makale gibi ödeme şeklinde bir projemi yapayım yoksa direk randevu sistemli otel odalarını ekleyerek komisyon hesabı bir sistem mi kuralım. Düşünceleriniz benim için çok değerli. :)

Alanya'ı bilmem gitmedim de ama otellerin çok yoğun olduğu bir yer ise ki sanırım öyle. O zaman bu domainler değer kazanır. "tr" uzantısı pek rağbet görmez ama net nisbeten daha iyidir. Bol ve bereketli kazançlar diliyorum.

.tr uzantısı tavsiye ederim. .net bu projede sizi 2. sınıf gösterecektir bari ülke uzantısından yürümekte fayda var.

.tr uzantısı tavsiye ederim. .net bu projede sizi 2. sınıf gösterecektir bari ülke uzantısından yürümekte fayda var.
.tr uzantısı ile değil öne çıkan duyduğum bir site bile yok üstat ya ... Domainlerde güney cephe com ve com.tr dir. Gerisi içeriği cok iyi ise ve tanıtım da güçlüyse ancak öne çıkabilir.

.tr uzantısı ile değil öne çıkan duyduğum bir site bile yok üstat ya ... Domainlerde güney cephe com ve com.tr dir. Gerisi içeriği cok iyi ise ve tanıtım da güçlüyse ancak öne çıkabilir.

Alanya otelleri üzerine olacaksa bana .tr daha mantıklı geldi globalde de değerlendirmek lazım .net kurumsal yapılara uygun olmayan bir alan adı.

Konu sahibi
Alanya'ı bilmem gitmedim de ama otellerin çok yoğun olduğu bir yer ise ki sanırım öyle. O zaman bu domainler değer kazanır. "tr" uzantısı pek rağbet görmez ama net nisbeten daha iyidir. Bol ve bereketli kazançlar diliyorum.

Değerlendirme ve öneriler için teşekkürler .tr de sizlerinde yardımıyla karar kıldım ve kendime özel otellerin kendilerini ekleyebileceği firma reshberi tarzında bir web sitesi yapma kararı aldım otellere aylık bizim siteden giden tıklama sayılarını iletecek özel bir yazılım yapacagım alanyadaki güncel işletme sayılarını ekliyorum merak edenler için zaten ne olursa olsun aylık aranma hacmi tekil olarak 150.000 civarında bu rakam yazın daha da yükseliyor. inşallah güzel bir proje olacak. Malesef sosyal medyalarını yönettiğim bir otelle aldık dıomainleri ve projelendirme olmasa bile .com ve diğerlerini vermedi bana aramızda biraz samimiyet oluştu müşteriyle bu olaya girmemek gerekli fakat adam laz olunca bir samimiyet olustu hem işini yapıyorum hem normal muhabbetimiz var ve alamadım diğer domainlerden ama bunlarıda ona kitledim fiyat önemli değil büyük ödeme yaptı ve otelleri ile oteller olan bütün alan adlarını aldık kapattık her kelimenin aranma hacmi min. 90 bin görünüyor google tarafında.

Herkese teşekkürler :)

1771079905532.webp

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

İpuçları
Geri