Web Analytics

Donation bağış eklentisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan raccoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 48
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

raccoon

Kayıtlı Üye
Konular
26
Tepki Skoru
86
Meslek
Forum Danışmanı
Merhaba, xenforo için bağış eklentisi var mıdır ?

Bunun donate için olan bir eklentisi mevcut değil diye biliyorum. Fakat shopier gibi yerlerden satarak ve bunu sitenize widget ile entegre ederek yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

Birebir örnek olmasa da mantık açısından BUNUN gibi bir sistem olacaktır.

Burada bir çok bağış eklentisi olması gerek ama sorun eklenti değil ödeme altyapısı.

Çözüm
Bunun donate için olan bir eklentisi mevcut değil diye biliyorum. Fakat Shopier gibi yerlerden satarak ve bunu sitenize widget ile entegre ederek yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

Birebir örnek olmasa da mantık açısından BUNUN gibi bir sistem olacaktır.

Burada birçok bağış eklentisi olması gerek ama sorun eklenti değil ödeme altyapısı.

PayTR mağazam mevcut XenForo'ya ya entegre ettim, ücretli üyelikler sunacağım fakat ekstra olarak bağış donate sistemi de eklemeyi düşünüyorum.

PayTR mağazam mevcut XenForo'ya ya entegre ettim, ücretli üyelikler sunacağım fakat ekstra olarak bağış donate sistemi de eklemeyi düşünüyorum.
Alt yapıları müsait olmadığı için eklenti yok diye belirtmiştim. Bir çoğu paypal ya da stripe gibi ödeme yöntemleri kullanıyor. Ücretli üyeliklerinizin yanına donate kısmını da ekleyebilirsiniz. Dediğimden başka çalışan sistem bilmiyorum. Bilen arkadaşlar varsa konuya ekleme yapabilirler.

Alt yapıları müsait olmadığı için eklenti yok diye belirtmiştim. Bir çoğu paypal ya da stripe gibi ödeme yöntemleri kullanıyor. Ücretli üyeliklerinizin yanına donate kısmını da ekleyebilirsiniz. Dediğimden başka çalışan sistem bilmiyorum. Bilen arkadaşlar varsa konuya ekleme yapabilirler.
Tamamdır şimdi oldu teşekkürler

Etkileşim için üye olun ya da giriş yapın!

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri