Web Analytics

Söyleşi Elektrikli araçlar hakkında düşünceleriniz nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 23
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Garfield

Administratör
Konular
3.594
Tepki Skoru
184
Elektrikli araçlar hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Ben henüz erken olduğu kanaatindeyim, şarkj süresi, menzil, şarj noktaları vs ler hızlı şarjlar gibi bir çok iyileştirmeler zamanla kullanılma açılır. Peki sizin düşünceleriniz nelerdir?

Ben hala elektrikli araçlara ısınamadım. Şarj olsun, elektrik sıkıntıları olsun hala günümüzde yeterli gelmiyor. Kendi düşüncem ile bir elektrikli arabayı en az 5-10 sene satın alırım.

Benzinli candır, bana güven vermiyor elektrikçi araç.

Güven konusunda bir şey diyemem bir kaç tesla yandı diye tüm sektörü karalamak olmaz, sonuçta bunlar kendılerını kanıtlamıs firmalar. ama menzil ve şarj işi sıkıntı şuan.

Güven konusunda bir şey diyemem bir kaç tesla yandı diye tüm sektörü karalamak olmaz, sonuçta bunlar kendılerını kanıtlamıs firmalar. ama menzil ve şarj işi sıkıntı şuan.
Abi liseden bir kız arkadaşımızın eşi vefat etti elektrikli araç yandı, ben dedim hayatta binmem. Arkadaşımda var, yan koltuğa bile oturmuyorum. Güvenmiyorum, aşırı bir önyargı oldu ben de.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri