Web Analytics

Elon Musk’ın xAI Şirketi, X Platformunu Bünyesine Kattı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan R1Agency
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 23
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

R1Agency

Premium Üye
Konular
22
Tepki Skoru
40
Uzmanlık
Dijital Ajans
Elon Musk’ın yapay zekâ girişimi xAI, sosyal medya platformu X’i (eski adıyla Twitter) resmen bünyesine kattı. Satın alma, hisse senedi takası yoluyla gerçekleşirken, X’in toplam değerlemesi 33 milyar dolar olarak açıklandı.

xAI, X'in Verilerini Yapay Zekâ Geliştirmede Kullanacak

600 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan X platformunun verileri, xAI’nin yapay zekâ modellerini beslemek ve geliştirmek için kullanılacak. Musk, bu birleşme ile veri, model, dağıtım ve donanım alanlarında daha entegre bir yapıoluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Ocak ayında xAI çalışanlarının X’in altyapısına erişim sağladığı bilgisi, bu birleşmenin uzun süredir planlandığını gösteriyor. Musk, bu gelişmenin sadece bir başlangıç olduğunu ve milyarlarca kullanıcıya daha akıllı, anlamlı deneyimler sunmayı hedeflediklerini ifade etti.

Son düzenleme:
Evet, gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak bu sadece bir birleşmeydi.
Kendi sitelerimde de yazmaya çalıştım. İlgi çekici bir konu. Ek olarak, grok çok hoşuma gidiyor. xai çok başarılı bir şirket.

Gece NTV'de izlemiştim evet.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri