Web Analytics

Eskiler Eskiden Mi Güzeldi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kreathex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 27
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Kreathex

Administratör
Konular
63
Tepki Skoru
115
Uzmanlık
Sosyal Medya Uzm.
Herkese merhaba arkadaşlar,

Bilirsiniz hepimizin ağzında olan bir laf var "Eskiler çok güzeldi, keşke o zamanlara dönebilsek".

Bu konu hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum.

Acaba algı olarak eski güzel noktaları hep hatırladığımız için mi eskileri isteriz yoksa bunun sebebi farklı bir şey mi?

Düşünceleriniz nedir?

Yoksa eskiler, eskiden mi güzeldi?

Bunu en yakın yaşayan @Garfield hocam ile ben varım büyük ihtimalle. Yaşlar olmuş 38, bazı şeylerin farkına gün geçtikçe daha fazla varıyoruz...

Bunu en yakın yaşayan @Garfield hocam ile ben varım büyük ihtimalle. Yaşlar olmuş 38, bazı şeylerin farkına gün geçtikçe daha fazla varıyoruz...
32 yaşında biri olarak ben de "ah çocukluğum" dediğim zamanlar oluyor. Fakat o zaman gerçekten kötülük olmayan/düşünmeyen saf çocuklardık, teknoloji bu kadar fazla değil sokakta oynardık. Acaba biz eskileri o yüzden mi istiyoruz? Bu zamanda aynı imkanlarımız olsa yine aynı keyfi alır mıyız?

Bunun içine siyasi veya ekonomik olayları katmıyorum.

Bence bunun içerisinde nostaljinin etkili olması, değişen zamanda yaşanan olaylar, zamana özlem gibi şeyler etken olduğundan eskileri özlüyoruz

32 yaşında biri olarak ben de "ah çocukluğum" dediğim zamanlar oluyor. Fakat o zaman gerçekten kötülük olmayan/düşünmeyen saf çocuklardık, teknoloji bu kadar fazla değil sokakta oynardık. Acaba biz eskileri o yüzden mi istiyoruz? Bu zamanda aynı imkanlarımız olsa yine aynı keyfi alır mıyız?

Bunun içine siyasi veya ekonomik olayları katmıyorum.

Hocam o zaman her şey çok güzeldi be. Arkadaşlıklar daha kıymetliydi, değer bilinirdi. Akşam ezanından önce eve girerdik, o zamana kadar futboldur, saklanbaçdır, tasodur her bir şeyi oyayıp kan ter içinde kalırdık. Şimdikiler de ellerinde tablet/telefon, çocuk yetiştiriyoruz falan diyor.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri