Helal olsun adamlara, başarılarının devamını diliyorum. Belki @Graveworm da adını altın harflerle yazdıracaktı Counter Strike evrenine ama bilgisayarı müsaade etmedi.
Ben de bir dönem Kayseri ve civarında 1.5 turnuvalarında yazdırmıştım, iyi oynardım cs 1.5'iBen yazdıracağım kadar, teknolojinin el verdiği zamanlarda yazdırdım. Boşver gerisini.![]()
El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş kardeşim, sen benim Counter Strike da MP5 Navy isimli hafif makineli tüfeğimin mermisini hiç yemedinBana bir mouse bir de sert mousepad yolla, yatağımda yatarken aklını alayım senin. Ahahahahhaha
Ben de olan mouse gaming falan değil, laptop mouse. Mousepad falan yok, server gönder maç atalımBöyle konuşanları çok duydum ben ya. Ben el yumruğunu yiye yiye adam oldum zaten. Beta'dan beri oynuyorum, 3 tane Türkiye şampiyonluğum var. Ama yine de sen bilirsin.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.