Yeniyorlar ama, ben seninle aynı fikirde değilim kardeşim. Yurtdışında galatasaray oynasın, bir fenerbahçeli yenilsin desin onunlada aynı fikirde olmam.
Adamlara ettiğin beddua direkt dua olarak gidiyor benceetme, kendinde bulursun
![]()
Baktın fenerbahçe yeniyor hemen bahanelere sığınmalar başlamış![]()
Adamın her bedduası gol olarak geri dönüyor fenerbahçeye, doğru söyle gizli bir fenerbahçe hayranlığın var değil mi![]()
Vaayyy kardeşimmmm benim fenerbahçe demek, ben zaten bu kadar nefretin altında büyük bir aşk olduğunun farkındaydım![]()
Yav he he, baba hangi takımlıysa evlat o takımlı olur demişler sen de fenerbahçelisin kardeşim artık. Şimdi mail atacağım sitede herkese @Graveworm fenerbahçelidir diye![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.