Web Analytics

Forumgit Tasarımcılar İçin Eğitim, Kaynaklar ve Staj Fırsatları

• WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

cheinacar

Kayıtlı Üye
Konular
5
Tepki Skoru
23
Meslek
Grafik Tasarım

Herkese merhaba 👋
Uzun süredir üzerinde çalıştığım bir fikir sonunda gerçeğe dönüştü: Forumgit artık yayında! 🎉
Tasarımcılar için ilham veren, destekleyici ve paylaşım odaklı bir alan oluşturmak istedim. Özellikle tasarım yolculuğunun başındaki arkadaşlar için ama aynı zamanda deneyimli tasarımcıların da katkı sağlayabileceği bir yer olsun istiyorum.

Forumgit’te neler var?
🎓 Temel ve ileri düzey tasarım eğitim içerikleri
📚 Kaynak listeleri, araç önerileri, PDF’ler ve rehberler
💼 Güncel staj ilanları ve sektörle bağlantı kurma fırsatları
🧠 Tasarımcıların bir araya gelip fikir alışverişi yapabileceği, yaratıcı projeler üzerine beyin fırtınası yapabileceği bir topluluk alanı
🤝 Geri bildirime açık, birbirini destekleyen samimi bir ortam

Şimdilik temel yapıyı oturttum ama Forumgit’i daha da geliştirirken sizden gelecek önerilere gerçekten çok ihtiyacım var.

✅ Sizce böyle bir platformda mutlaka olması gereken şeyler neler?
✅ İçerik, işleyiş ya da topluluk kısmında geliştirmem gereken yerler var mı?
✅ Sizce tasarımsal ya da farklı bir eksiği var mı ?
✅ Katılmak, destek olmak ya da sadece fikrinizi paylaşmak isterseniz çok sevinirim!

Şimdiden yorum yapan herkese çok teşekkür ederim! 🙏

Son düzenleme:
Bol hitler dilerim, hayırlı olsun.

Bol hitler dilerim, hayırlı olsun.
Teşekkür ederim abi çok sağol herhangi bir maddi amaç vs kaygım yok sadece bu alana ilgi duyan insanlara yardımcı olabilecek bir site kurmaktı hedefim acaba freepik'deki premium görselleri vs kaynak olarak eklesem telif noktasında sıkıntı yaşar mıyım bilgin var mı avukatlık olmayayım abi :D

Teşekkür ederim abi çok sağol herhangi bir maddi amaç vs kaygım yok sadece bu alana ilgi duyan insanlara yardımcı olabilecek bir site kurmaktı hedefim acaba freepik'deki premium görselleri vs kaynak olarak eklesem telif noktasında sıkıntı yaşar mıyım bilgin var mı avukatlık olmayayım abi :D
Görsel işi sakat iş hocam Silivri acayip soğuk bu sıralar yer de kalmamış zaten boş ver girme o topa gazeteci olduğum için diyorum

hayırlı olsun başarılar

Etkileşim için üye olun ya da giriş yapın!

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri