Web Analytics Made Easy - Statcounter

Tema düzenleyici

Kutlama Forumun dedesi benmiyim ?

haber58

WFN Üye
Tepki Skoru
23
Ticaret Puanı
0
1/3
Konu sahibi
Arkadaşlar herkese ALLAH uzun ve sağlıklı uzun ömürler versin. Bugün yani 01.03.2026 tarihinde 56 yaşına girdim. Aynı zamanda bugün benim Bireysel Emeklilik Sigortası (BES)den aylık / toplu para almaya hak kazandığım gün. Çok şükür ciddi bir sağlık sorunum yok. İyi bir işim ve yaşantım var. Ama yaşlıyız haliyle ...

Sahi benden yaşça büyük kimse varmı forumda acaba ? Meraktan sordum.

Sizlere sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür dilerim, bende nisanda 40'a gireceğim inş :D bakalım çıkacak mı :)

Hocam nice yaşlara, doğum gününüz kutlu olsun, Allah sağlıklı, huzurlu, keyifli ömürler nasip etsin. 🙏

56 gayet güzel bir yaş, hele ki “ciddi bir sağlık sorunum yok, iyi bir işim ve yaşantım var” diyebiliyorsanız tadını çıkarmak lazım. Forumun “dedesi” olmanız da bence ayrı bir güzellik, tecrübeyi temsil ediyorsunuz sonuçta. 😊 Gençlerin arada böyle tecrübeli abilerden öğreneceği çok şey oluyor.

Bu arada BES’ten maaş/para almaya hak kazanmanız da dönüm noktası, hayırlı uğurlu olsun. İnşallah hem sağlıkla kullanırsınız hem de daha uzun yıllar burada yazılarınıza denk geliriz.

Kim bilir, belki sizden büyük gizli dedeler/nineler de vardır forumda ama ses etmiyorlardır. 😄 Siz böyle konular açtıkça ortaya çıkarlar.

Konu sahibi
İyi dilekleriniz bizi de mutlu ediyor. Bu coğrafya da güzel gönüllü insanların çoğalması bizim başlıca sevinç kaynağımız. Güzellikler ve güzel haberler paylaşıldıkça artar felsefesi ile sorularınıza her zaman cevap verebilirim ...

rabbim sağlıklı ömür nasip etsin.. bende daha 36 :) emekliliği düşünemiyorum daha

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

İpuçları
Geri