Etiketlediğim adamlar işinin ehli sağlam adamlar inşallah yardımcı olurlarKaç gündür arıyorum. Bir sürü çözüm buldum. En uygun çözüm buydu ve kurulum noktalarında altyapım olmadığı için ücretli yaptırmak istedim. Çok para isteyenler de oldu, minimal ücret isteyenler de oldu. Fakat hepsi farklı kafalardaydı ve kafamı karıştırdılar. Sırf kendim halledeyim diye parayı kendim vereyim, kendim tecrübe edeyim, deneme yanılma kurulum yapayım, yapılandırayım diye de düşünmüyorum değil. Çok mu dehşet bir kurulum istiyor anlamadım![]()
Kediler candırAlsam bile kendi başıma yapabilecek miyim bilmiyorum.
Şimdi xmpp ile lokal olarak birşeyler yapıyorum ilk etapda...
İhtiyaç hasıl olunca tekrar bakalım. Senin refli linkinden yaparız o vakit gelince.
Kedilere mama gitsin![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.