Yok hocam ben 2017 yılında aldım o dönem 4 bin lira vermiştim40.000 olmasın oo ??![]()
Yok hocam ben 2017 yılında aldım o dönem 4 bin lira vermiştim40.000 olmasın oo ??![]()
abow özellikleri ne laptopun sorması ayıpYok hocam ben 2017 yılında aldım o dönem 4 bin lira vermiştim![]()
ASUS ASUS X571G Ci5-9300H, 8GB, 512GB SSD, GTX 1050-4GB, 15.6"FHD, X571GD-AL143 olarak geçiyor fakat ben yükseltme yaptım cihaz içerisindeabow özellikleri ne laptopun sorması ayıp![]()
Senin için 30-45 bin TL bütçe aralığında, uzun yıllar boyunca oyun oynama ve donma/ kasma yaşamadan kullanma hedefiyle aldığın bir laptoptadikkat etmen gereken şeyler var.30-45 k arasına f/p laptop arıyorum.
Kullanım amacım genel olarak uzun yıllar kullanabileceğim ve donma kasma yapmadan oyun oynayabileceğim şekildedir.
Not 1:Ürünü hepsiburada'dan vade farksız taksitle alacağım için önerinizi hepsiburadada olan laptoplardan yapınız lütfen.
Not2: Lütfen önereceğiniz laptopun ekran kartı watt değeri 90 nın altında olmasın ayrıca ekranı %45 NTSC olan saçma öneriler yapmayın. O kadar para verip de öyle bi ekrana bakmak istemiyorum...
TEŞEKKÜRLER ...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.