TOD, Amazon Prime ve Blutv üyelikleri var. Netflix içerisine baktığım zaman sıkılıyorum artık.
Her torrent gördüğümde aklıma domainlerim geliyor. torrent-com.tr ve torrent-trHocam torrentle falan işim yok. Maksat pc hızlansın. Donanımdan pek anlamam.
Sonuna kadar katılıyorum. Beraber gülüp, beraber eğlenebileceğin insan sayısı çok az kaldı. Ben absürt komediye, ince yapılan esprilere, soğuk ve iğrenç esprilere çok gülerim (kaliteli olduğunda) ama bunu göremeyen arkadaşın olursa böm böm bakıyor suratına.Benzer hislerBirde beraber aynı zevke sahip kişilerle izleyecek dünyamız da kalmadı
![]()
Hd film cehennemi mi diyoruzÜyelik olarak Netflix ve Prime Video var. Buralarda bulamadığım içerikleri de internetin nimetlerinden faydalanarak buluyorum![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.