Web Analytics

Anket Hangi yapay zekayı kullanıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Graveworm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 33
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

Hangi yapay zekayı kullanıyorsunuz?

• ChatGPT

Oy: 2 40,0%
  • Gemini

Oy: 1 20,0%
  • Grok

Oy: 2 40,0%
  • Copilot

Oy: 0 0,0%
  • Deepseek

• Blackbox

• Perplexity

• Kullanılan toplam oy
    5

Graveworm

Administratör
Konular
20
Tepki Skoru
65
Arkadaşlar selamlar. Biliyorsunuz ki teknoloji öyle saçma bir noktaya geldi ki artık en basit işlerimizi bile yapay zeka aracılığı ile yaptırabiliyoruz. Bunun daha da profesyonel olanları da var, fakat normal kullanıcı olarak kimler neleri kullanıyor merak ediyorum. Ben genelde bir sorum olduğunda X'in yapay zekasına soruyorum, gayet tatmin edici ve kaynaklarla beraber cevap veriyor.

ChatGPT, Grok, Gemini. Aslında bir çok yapay zekadan yararlanmaya çalışıyorum.

ChatGPT, Gemini ve DeepSeek kullanıyorum, ancak her yapay zekanın başarılı olduğu farklı alanlar var haliyle hepsini denemekte fayda var.

ChatGPT, Gemini ve DeepSeek kullanıyorum, ancak her yapay zekanın başarılı olduğu farklı alanlar var haliyle hepsini denemekte fayda var.
Katılıyorum, hepsi farklı alanlarda başarılar. O kötü bu iyi diye yorum yapmak anlamsız olur. Alanlarına göre başarılı hepsi.

Bu aralar Grok'a sardım. Oluşturduğu görseller de çok hoşuma gidiyor. Ve limit yok, kullan istediğin kadar :)

Kod/yazılım konusunda Claude diyorum.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri