Bunu bende izledim.Daha dün izledim şu belgeseli. Kesinlikle izlemeni tavsiye ederim.
İnsan sosyal bir varlıktır abi, zorlamamak lazım
Bunu bende izledim.Daha dün izledim şu belgeseli. Kesinlikle izlemeni tavsiye ederim.
Bir ara NASA deneylerine katılmayı hayal ediyordum. Sonra baktım dışkılamaya bile izin yoktu. Belki de yanlış biliyorumdur. Üstünden yıllar geçti.Valla bana işin sonunda para versinler ben de dururum öyle bir odada. Ama çıplak durmam. Üşütürüm hemen. Ahahahahahah
Heh, vallah bende öyle. Hareket abi hareketAynen öyle bir deneyi bende hatırlıyorum. Sadece yatılacaktı falan. O sıkıntı iş ya. Şu yattığım yerde bile 15-20 dakikada bir dönmezsem sırtım ağrıyor.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.