Hollanda'da ortaya çıkan birşeyden nasıl bir algı beklemeliyiz? Kapitalist duygularla, ne kadar çok götürürsek müslümanlardan o kadar iyi ya da ne kadar işin maneviyatını maddiyata dökebiliriz diyorlar herhalde.
Hocam sadece istihbarat için yüklü. Valla sen haberi paylaşmadan en son ne zaman X'e girdim bilmiyorumOlm millet kafayı yemiş. Yorumları okudun mu hocam sitede? Cidden inanılmaz. Alt tarafı suya dayanıklı olan kağıt üzerine incecik çıkarılmış Kur'an'dan ayetler var. Shsjhahshha
He siteyi telefondan incelemek zor olurdu, bakmadım. Hakkında (Nerenin) bilgilerine ve kargo seçeneklerine baktım. Bakayım...X için demiyorum, attığın sitedeki yorumlara baktım da, şok yani...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.