Web Analytics

İki Adımlı Doğrulama Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 74
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.

bha

Kayıtlı Üye
Konular
2
Tepki Skoru
14
Uzmanlık
Sosyal Medya Uzm.
Google aracılığı ile İki adımlı doğrulama yapamadım hata veriyor sürekli bir problem mi var?

Çözüm
Login ekranındaki passkey den bahsediyorsunuz sanırım, açıkcası sizden sonra bende denedim belirli bir yere kadar gelip hata verdı, yalnız şuan sorunu tam olarak tespit edemedim maalesef. XF tarafında mı? Google ya da servis sağlayıcında mı? bizim şifreler ya da cihaz dan mı? belirleyemedim.

Bu özellik XF'ya yeni eklendi ileride mutlaka bir cozum uretecegım.
Açıkcası denemedim hiç ancak gün içerisinde deneyip sorun varmı yokmu bilgi vereceğim.

• Beğen
Tepkiler: bha
Login ekranındaki passkey den bahsediyorsunuz sanırım, açıkcası sizden sonra bende denedim belirli bir yere kadar gelip hata verdı, yalnız şuan sorunu tam olarak tespit edemedim maalesef. XF tarafında mı? Google ya da servis sağlayıcında mı? bizim şifreler ya da cihaz dan mı? belirleyemedim.

• Beğen
Tepkiler: bha
Çözüm

Teşekkürler, diğer xf’lerde sorun yaşamadım açıkçası

Teşekkürler, diğer xf’lerde sorun yaşamadım açıkçası
Merhaba, şu an için eposta onaylı olarak 2FA'yı aktif edebilirsiniz. Uygulama kısmı güncellendikten sonra haber verilecektir.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri