Problem yok Google doğrulama işlemi sistem üzerinden kapat aç mobildeyse silim yeniden yükleyebilirsinGoogle aracılığı ile İki adımlı doğrulama yapamadım hata veriyor sürekli bir problem mi var?
Problem yok Google doğrulama işlemi sistem üzerinden kapat aç mobildeyse silim yeniden yükleyebilirsin
Teşekkür ederimAçıkcası denemedim hiç ancak gün içerisinde deneyip sorun varmı yokmu bilgi vereceğim.
Teşekkürler, diğer xf’lerde sorun yaşamadım açıkçasıLogin ekranındaki passkey den bahsediyorsunuz sanırım, açıkcası sizden sonra bende denedim belirli bir yere kadar gelip hata verdı, yalnız şuan sorunu tam olarak tespit edemedim maalesef. XF tarafında mı? Google ya da servis sağlayıcında mı? bizim şifreler ya da cihaz dan mı? belirleyemedim.
Bu özellik XF'ya yeni eklendi ileride mutlaka bir cozum uretecegım.
Merhaba, şu an için eposta onaylı olarak 2FA'yı aktif edebilirsiniz. Uygulama kısmı güncellendikten sonra haber verilecektir.Teşekkürler, diğer xf’lerde sorun yaşamadım açıkçası
Telif içerik, reklam, ban, premium hesaplar ve diğer istek, öneri, şikayet konularının tamamı için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.