Web Analytics

İnternetten altın satın aldınız mı hiç?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 66
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.
Ben aldım kargo teslimatı sırasında video kaydı ile açıyorsunuz. Nereden ve kimden alacağınızda önemli tabii.

Çözüm
O değilde kk ile altın satışı kuyumcuda yasak ise bunlar nasıl satabiliyor? :düş

Ben altını doğru yatırım olarak görüyorum ama altına yatıracak param olmuyor😂 sarraf arkadaşım var akşam sağ olsun düğün falan olduğunda bırakıyor eve😂

Kargo kutusunu açınca dışarda satılan düğünlerde takılan sahte altını görünceki pişmanlık.

Kurye eşliğinde video kaydı alarak acıyormussun, olası bir durumda iade.
Ben altını doğru yatırım olarak görüyorum ama altına yatıracak param olmuyor😂 sarraf arkadaşım var akşam sağ olsun düğün falan olduğunda bırakıyor eve😂

Tefo bu kart muhabbetını anlamadım ben, normalde kredi kartı ile altın satışı yasak ise adam n11 den nasıl satıyor yasal olarak?

Tefo bu kart muhabbetını anlamadım ben, normalde kredi kartı ile altın satışı yasak ise adam n11 den nasıl satıyor yasal olarak?
Abi inan onu ben de anlamadım ama eğer internetten çok almaya meraklı ise insanlar altın hesabı oluştursunlar kullandıkları bankada oradan direkt olarak güncel kur ile altınlarını alsınlar. Fiziksel olarak ellerinde olmasını istiyorlarsa bence sarraftan almalılar ben doğru bulmuyorum internetten alınan altını.

hiç altın aldınız mı ? :D

Etkileşim için üye olun ya da giriş yapın!

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri