Her sene aynı dava kişiselleştirmeyi ön plana çıkarıyorlar. Bence genel bir yazılım güncellemesi ve görüntü değişimi sağlanması daha iyi olacak düşüncesindeyim.
Tabii ki tüm Apple ürünlerine gerekiyor. Mac kullanıyorum. 2020'de aldım sanırım. Vaoov dedirtecek bir güncelleme 4 yıldır göremedim.Köklü bir değişimin sadece iPhone için mi yapılması lazım sizce? Yoksa tüm Apple ürünleri için mi geçerli?
Evet bencede günlük kullanımlarda Windows her şekilde daha iyi. Ben işimde kolaylık sağladığı için mac kullanıyorum. Yoksa evde Monster laptop, oyundan bütün işlerime kolaylık sağlıyor.Apple ürünlerini Kreathex de kullanıyor açıkçası ben windows'cuyum güncellemeleri nasıl geliyor pek bilgim yok fakat makaleleri okudukça Apple ürünleri hakkında daha fazla bilgiye sahip oluyorum
Kesinlikle doğru cümle bu. Ne istediğimizi bildiğimiz zaman Apple mantıklı bir cihaz haline geliyor.Apple bu kadar kısıtlama ile bize konfor ve güven sağlıyor diyebiliriz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.