Açıkçası iOS 18 ile çok eleştiri alsa da Apple, bence güzel bir güncelleme oldu. Telefonu daha efektif hale getirdiğini düşünüyorum. Daha pratik bir hale geldi bence iOS. Yeni özelliklerin çoğunu aktif olarak kullanıyorum.
Hem cihazdan hem de kullanım alışkanlığından dolayı fark ediyor sanırım hocam.iOs işletim sistemini gerçekten seviyorum fakat beni çok soğuttu. Bu arada kullandığım telefon 13 mini, muhtemelen bu yüzden gitmiyor pil
Arkadaşımda 12 mini var, 3 yılın sonunda %88 düştü pili. Ve benden çok daha fazla uğraşan birisi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.