Pro da 70.000 kardeşim insanın eli titremiyor değil. İçişleri bakanı olmaz yazık günah diyor zaten.İşlemci A17 Pro olsaydı eğer Antalya'ya gelir senden kullanırdık artık yapay zekayı![]()
Ben 14 için gittim ona da yazık bari 15 al dedi. Kadınları anlamak mümkün değil.O da doğru, maalesef çok astronomik rakamlar. Sen yine iyi izin aldın 15 için![]()
Mantıklı olanı yapmışsın zaten. 14 daha pahalı 15'e göre
15 Pro Max kullanıyorum. Sadece tek sevmediğim tarafı cebe sığmıyor![]()
Kamerasından bile geçtim de, geri kafalı siyasi partilerin bile sistemlerine entegre ettiği yapay zekayı bana nasıl sunmazsın ya. Ben senin en son çıkardığın serinin kullanıcısıyım.Kişisel tavsiyemdir. iPhone telefon alınacaksa Pro veya Pro Max alınmalı.
Max'i büyüklükten tercih etmeyebilirsiniz, haklı olarak. Fakat dediğim gibi kişisel düşüncem minimum Pro alınması. Sebebi de kamera dahil özelliklerini diğer serilerinde kısıyorlar.
Apple zaten yüzümüze yüzümüze vuruyor, bari sen yapma hocam.O da diyor ki evet en son çıkardığım serinin kullanıcısının ama premium segmentimde değilsin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.