Apple kullanıyorsan hacimli kılıf kullanmak zorunlu ya. Sürekli oturmuyorsan, hep hareket halindeysen, o telefonun cebindeyken sağa sola çarpması çok muhtemel. En güzeli vallahi. Hatta imkan olsa daha sağlam kılıflar da alabilirsin.
Abi bu yeterli sanıyorum. Öyle düşürme huyum yoktur nazar değmesin.Bunu biraz da tasarımı güzel durduğundan aldım. Kenarlarını çekemedim ama magsafe'nin renginde çerçevesi var. Daha bir premium gösterdi cihazı.
![]()
Kalın olan kılıfları pek tercih etmiyorum fakat ben 1 yıldır 13 mini de bir kılıf kullanıyorum bayağı hoşuma gidiyor. Arkadaşım sağ olsun lens koruyucu, kılıf ve kırılmaz ekran çekmişti ben de termos vermiştim![]()
Zaten kafaya koydum S24 ultra alacağım, ciddi anlamda sorun yaşıyorum iPhone ile. Özellikle pil konusunda. Yüzyıllardır süren iPhone sevdam sonlanacak![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.