Bir önceki telefonum X'di. Apple ürünlerinde kullandığım en iyi ve en uzun süre güncelleme alan bir telefondu. Yalnız ekran küçüklüğünden dolayı bir çok işimi hallederken problem yaşadığımı fark ettim. Yalnız almış bulunduğum için bir süre daha kullanmaya devam etmek zorunda kaldım.13 Pro Max çok büyük geliyor banaaslında satın aldığım dönemlerde hemen hemen aynı fiyatlarda idi ben de mini 256 GB almıştım.
Zamanında 5s çok almak istiyordum ama o dönemler aile fertlerine bağlı olduğum ve bir hediyenin karşılığını vermem gerektiği için almamışlardıX modellerini ben beğeniyordum bayağı, elbette yapmış olduğunuz iş büyük ekran gerektiriyor ise size küçük ekranlar işkence gibi gelir.
13 mini cihazımdan önce 11 kullanıyordum ve düz 11 olmasına rağmen çok büyük geliyordu. 11 öncesinde ise iPhone 7 kullandım 6 yıl kadarEn sevdiğim iPhone cihazlarım ise 5 ve 5s diyebilirim.
Gerçekten öyle keskin hatlar ve karemsi bir görüntü çok iyiydi.5 kullanıyordum, 5s cihazını o dönem bir arkadaşım hediye etmek istedi ve kabul etmemiştim. Cihaz çok hoşuma gitmişti, içimde uhte kalmaması için gidip satın almıştım![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.