Web Analytics

İxir'de bahar temizliği :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 56
  • WebmasterForum.Net içerisinde paylaşım yapmakta tamamen özgürsünüz! Detaylar için İçerik Oluşturma Duyurusu! konumuza göz atabilirsiniz.
Yönetici
Garfield

Garfield

Administratör
Konular
28
Tepki Skoru
441
Meslek
Girişimci
Sevgili ixir forum ailesi;

Birkaç gündür forumda şu dikkatimi çekti, konu açarken ilgili kategoriyi bulmakta ben bile zorluk çektim, bir sürü kategori, ki bunu kulanıcı nasıl kolayca ulaşsın açsın? Bende bu anlamda gereksiz kategorileri kaldırarak gerekli tek baslık haline getirdim.

Sizlerin de şu grup gereksiz fazla dediğiniz alanlar var ise mutlaka bana bu başlıktan bildiriniz inceliyeylim ona göre bende.

Aslında kategorileri silmedim, kategorileri kategorileştirdim :D tek bir ana kategoriye toparladım kendi içinde.

Keyifli forumlar.

Son düzenleme:
Kategori olarak sadeleştirmeler olabilir.
Webmaster forum ana amaç doğrultusunda olamazsa olmaz dedikleriniz varsa sizin karar vermeniz gerekiyor, çünkü bu amaca şahsen yabancı durumdayız...

Sadeleştirme, alt kategori açma, ana kategori kaldırma; XenForo desteği açısından bilemiyorum, nelere izin veriyor, nelere olanak sağlıyor vb...

Sondan başa doğru benim şahsi önerilerim:
Alternatif hayat.
Genel forumlar.
Ve.
Tüketici ürünleri.
Sadece bu ikisi yeterli (alt kategorilerle birlikte) olabilir şimdilik, ileride ihtiyaç halinde tekrar değerlendirilebilir.

Bir üst ana kategori
Teknoloji - oyun - güvenlik -- ana başlığın değişmesi gerekebilir...
Şimdilik sadece bu ikisi (ileride ihtiyaç ve talep doğrultusunda eklemeler yapılabilir)
İşletim sistemleri.

Alt kategori olarak Windows 10 ve Windows 11 yeterli daha eski sistemlere gitmeye gerek yok. (ölü sistemlerdir daha eskileri)

Bilgisayar ve donanımları - alt kategoriler gerektirecektir: İşlemci, anakart, ekran kartı, PSU, RAM vb.

Sosyal medya ana kategori içerikler alt kategori şeklinde, bilemiyorum artık? Gerçi yukarı ok tuşu kategori gizle özelliği mevcut.

Genel fikir olarak şimdilik talep ve ilgi çekmeyen ana başlıklar ve kategoroilerin XenForo'nun olanakları uyarınca bir çeşit sadeleştirme. Hatta şimdilik ana ekran görüntüsü dışına alma...

Son düzenleme:
google dayı sevmez 404 verirse link kırıklığından dolayı, bırak dağınık kalsın sayın yetkili

Çok insan bilmez takmaz ama 404'ler büyük beladır, tarama bütçesini yok eder :(

Etkileşim için üye olun ya da giriş yapın!

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Bu konuyu görüntüleyenler

• Geri