Aynen katılıyorum. Önümüzdeki maçlara bakıp onlarla motive olmamız lazım artıkAman hocam boşver futbol bu yenmek de var yenilmek de var. Bir sonraki maçı da yeniliriz tam olur. Belçika ile oynayacağız galiba.
Aynen katılıyorum. Önümüzdeki maçlara bakıp onlarla motive olmamız lazım artıkAman hocam boşver futbol bu yenmek de var yenilmek de var. Bir sonraki maçı da yeniliriz tam olur. Belçika ile oynayacağız galiba.
Öylede hocam ne bileyim insanın zoruna gidiyor yinede![]()
O zaman yaşasın SakaryasporGitmesin hocam. Bu takım San Marino'ya fakan yenildi boşver. Hangi takımlıysan ona motive ol haftasonu için.
O zaman yaşasın Sakaryaspor![]()
Nereye elini uzatsa elinde kalıyor ah ve SercanımHocam onlar da kötü durumdaymış be. Umarım aşkta kazanırsın. Ahahahhaha
Hayır aşktada kazanamıyorum daha önce aldatıldım kimseye güvenemiyorumHocam onlar da kötü durumdaymış be. Umarım aşkta kazanırsın. Ahahahhaha
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.