Evet duymuştum bu olayı ya. Ama bence hepsi sahte gibi.
Bence hepsi daha fazla izlenmek için kurgulanmış birşey.İnan bayağı üzüldüm adamın durumuna, sondaki röportajında ne diyor? Herkes seni izliyordu dediğinde şaşırmıştı, bayağı kötü oldum. Yıllar sonra dahi olsa yapımcıya dava açardım, toparlanması çok güç bir durum. Eğer dava açmayıp üzerine düşmüyorsada kurgu olabilir belki diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.
Bende.Olabilitesi yüksek, bir şey diyemiyorum. Fakat izlerken ciddi anlamda sinirlendim.
Videoyu birazcık araştırırsam dark webde bulabilirim. İsterseniz paylaşırım.Canlı yayında cinsel tacizler de yaşandı Japonya'da. Bunlardan birisi, Kōhaku Uta Gassen'in Heisei 1 (1989) senesinde ki bölümünden. Full HD olarak (1920x1035) kayıt edildi (31 Aralık 1989'da). Videoyu indirmediğim için pişman oldum çünkü koyan Japon Archive.org'a koymamakta ısrarcı (telif yedi YouTube'da). Neyse olay şuydu, İki tane kızdan birinin arkasına birden bir adam gelip memelerine elliyordu ve kamerayı ondan sonra değiştiriyorlardı. Bir diğeri'de 2000'lerin başında oldu. O YouTube da duruyordu fakat biraz bulması zor (bulamadım şu anda).
Burada halka açık paylaşmak yasaktır ama isterseniz özelden felan bulursam paylaşabilirim.Kurallar gereği serbest mi bilmiyorum ama bulursanız sevinirim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren WebmasterForum.NET adresimizde, 5651 Sayılı Kanun’un 8. maddesi ile Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi uyarınca, üyelerimiz tarafından yapılan tüm paylaşımların hukuki sorumluluğu ilgili üyeye aittir. WebmasterForum.NET hakkında yapılacak tüm hukuki şikayetler, iletişim bağlantımız üzerinden tarafımıza iletildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili mevzuat çerçevesinde incelenecek, gerekli işlemler yapılacak ve başvuru sahibine bilgi verilecektir.